Έφυγε απ’ τη ζωή ο Δημήτρης Γκίμας!

Ο επί χρόνια τεχνικός του Α.Π.Σ «Φίλιππος Βέροιας», Δημήτρης Γκίμας, έφυγε αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία μόλις 55 ετών.

Ο Δημήτρης Γκίμας έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία μόλις 55 ετών.

Θλίψη στο χώρο του μπάσκετ σκόρπισε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του, καθώς εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός στο διαμέρισμά του, το πρωί του Σαββάτου (16/5).

Ο Δημήτρης Γκίμας διετέλεσε προπονητής από το 1987 στις ακαδημίες κοριτσιών του Φιλίππου και στα παιδικά και εφηβικά τμήματα καθώς και στις ακαδημίες αγοριών της Γ.Ε.Β.

Έπαιξε στο Φίλιππο από το 1977 μέχρι το 1994 παίρνοντας μέρος σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα αλλά και στις εθνικές κατηγορίες με τη φανέλα της ομάδας του Φιλίππου, όπου ήταν και αρχηγός.

Μια ζωή στον Φίλιππο, αφού το 1989-90 ήταν προπονητής στη γυναικεία ομάδα του Φιλίππου στη Β’ εθνική (7η) ενώ την ίδια χρόνια με την ομάδα των κορασίδων κέρδισε την 4η πανελλήνια θέση. Το 1993 πήγε στον Ολυμπιακό Βόλου όπου έμεινε μέχρι το 1999 ενώ ασχολήθηκε και σαν προπονητής με τις ομάδες μίνι αγοριών και παμπαίδων του Ολυμπιακού Βόλου.

Η σεζόν 2012/12 όμως είναι αυτή που κανείς δεν θα ξεχάσει, αφού οδήγησε την ομάδα του Φιλίππου για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην Α2 κατηγορία.

πηγή: basketblog.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις