“Καμία τύχη χωρίς φιλάθλους”

Ο πρόεδρος του ΑΣ Μετέωρα, Κώστας Βαβίτσας μίλησε χθες (15/5) στην αθλητική εκπομπή του FM 100 «Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» όπου και εξέφρασε τους προβληματισμούς του όχι μόνο για την συνέχεια της φετινής Γ’ Εθνικής αλλά και για την καινούργια.

«Δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση για το τι θα συμβεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί οριστικά και δεν θα συνεχιστούν. Όσον αφορά τις πιθανότητες να παραμείνει η ομάδα των Μετεώρων στην κατηγορία είναι 70% γιατί ανήκουμε στις ομάδες που είχαν μαθηματικά ελπίδες παραμονής αν το πρωτάθλημα συνεχιζόταν μέχρι το τέλος».

Βέβαια ακόμη και αν το πρωτάθλημα συνεχιστεί είναι αβέβαιο το μέλλον: «Δεν ξέρουμε τι μορφή θα έχουν τα πρωταθλήματα την νέα σεζόν. Εάν τα παιχνίδια διεξάγονται χωρίς φιλάθλους εμείς δεν έχουμε καμία τύχη γιατί θα χάσουμε έσοδα από εισιτήρια διαρκείας, εισιτήρια αγώνων και διαφημίσεις. Επιπλέον έχουν αναβληθεί όλες οι εκδηλώσεις που είχαμε προγραμματίσει και έχουν ακυρωθεί οπότε είναι απίθανο να δηλώσουμε συμμετοχή στο πρωτάθλημα υπό τέτοιες συνθήκες. Όχι μόνο εμείς αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων. Εκτός αν η ΕΠΟ χρηματοδοτήσει τις διαιτησίες και τα έξοδα των αποστολών», κατέληξε ο Κώστας Βαβίτσας.

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις