TV: Οι ταινίες της Δευτέρας (18/05)

Στις 21:00 το Open προβάλει την ξένη ταινία «Το τελευταίο τρένο για τη Γιούμα». Ο Νταν Έβανς, βετεράνος του Eμφυλίου, δουλεύει σκληρά τη γη του και προσπαθεί να ξεφύγει από τα χρέη. Έναντι αμοιβής, δέχεται να συμμετάσχει στο απόσπασμα το οποίο θα συνοδεύσει τον παράνομο Μπεν Γουέιντ ως το σιδηροδρομικό σταθμό, απ’ όπου θα μεταφερθεί στο δικαστήριο της Γιούμα.

Στις 22:00 ο ALPHA θα δείξει την ταινία δράσης «Ο προστάτης». Ο Λουκ Ράιτ, ένας παλαιστής μεικτών πολεμικών τεχνών, θα βάλει τη ζωή του στο στόχαστρο της ρωσικής μαφίας μετά την απόφασή του να «πουλήσει» ένα στημένο αγώνα. Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες, αφού η οικογένειά του θα δολοφονηθεί, ενώ ο ίδιος θα οδηγηθεί σύντομα στην κοινωνική απομόνωση και το φόβο. Όταν όμως θα συναντήσει μια δωδεκάχρονη Κινέζα, την Μέι, ορφανή αλλά και μαθηματική διάνοια, που έχει αναγκαστεί να δουλέψει για την ρωσική «Τριάδα» ως λογίστρια, ο Λουκ θα αναλάβει δράση και θα επιστρέψει αποφασιστικά σε έναν πόλεμο, όπου παίζονται πολλά περισσότερα από αυτά που φαίνονται στην επιφάνεια…

Τα μεσάνυχτα (00:00) το STAR θα προβάλει το θρίλερ «Μυστηριώδης εξαφάνιση». Πιστεύοντας πως η αδερφή της έχει πέσει θύμα του serial killer που είχε απαγάγει και την ίδια, η Τζιλ αποφασίζει, καθώς η αστυνομία δυσπιστεί, να δράσει μόνη της προτού είναι πολύ αργά.

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Δευτέρα (18/05) από την τηλεόραση.

21:00 Το τελευταίο τρένο για τη Γιούμα – Ξένη ταινία – Open TV

21:00 MasterChef – Εκπομπή μαγειρικής – STAR

21:30 Όλοι οι άνδρες είναι οι ίδιοι – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

22:00 Ο προστάτης – Ξένη ταινία – ALPHA

23:00 Hair – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

00:00 Μυστηριώδης εξαφάνιση – Ξένη ταινία – STAR

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις