Μπαλτίδης: «Έρχεται ξένος και ο Απόλλων Πόντου θα κάνει γήπεδο πριν τον ΠΑΟΚ»

Ο Απόλλων Πόντου περνάει μία πολύ δύσκολη περίοδο. Λίγο έλειψε φέτος να μην κατέβει καν στη Σούπερ Λιγκ 2. Τελικώς δήλωσε συμμετοχή για την… τιμή των όπλων. Ωστόσο, ο Τάκης Μπαλτίδης αισιοδοξεί για τη συνέχεια.

Φέτος ο Απόλλων Πόντου φιγουράρει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 19 ήττες σε 20 ματς! Αυτό αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι η σεζόν του έμοιαζε με εφιάλτη. Οι ήττες συνήθως έρχονταν και με μεγάλα σκορ. Επιπλέον, οι παίκτες απλήρωτοι εδώ και μήνες και γι’ αυτό αρκετοί αποχώρησαν τον Ιανουάριο.

Μπορούν μέσα σε λίγους μήνες να αλλάξουν πολλά; Αυτό υποστήριξε ουσιαστικά με όσα δήλωσε στο Metropolis ο Μπαλτίδης. Ένας ξένος επενδυτής αναμένεται να εμπλακεί με τον Απόλλωνα και να τον στείλει ακόμα και στη Σούπερ Λιγκ.

Συγκεκριμένα ο παράγοντας του Ερασιτέχνη Απόλλωνα είπε: «Έχω κάποιες ικανότητες. Δεν θα αφήσω τον Απόλλωνα να πεθάνει και πιστεύω ότι οδεύουμε προς λύση για τα χρέη που αγγίζουν τα τρία εκατομμύρια. Ο Απόλλων θα παίζει σύντομα στην Α’ Εθνική. Έχει προοπτικές να γίνει κλαμπ, να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Το χρήμα κάνει στην Ελλάδα τα πάντα. Αλλάζει νόμους και συνήθειες. Όσοι είναι γύρω από τον Απόλλωνα θα φωνάξουν βοήθεια σε λίγο.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι του Πόντου και της προσφυγιάς. Έτοιμοι είμαστε. Θα δούμε ποιος θα προλάβει να κάνει γήπεδο ο ΠΑΟΚ ή η Καλαμαριά πρώτος; Στους επόμενους δύο μήνες θα πέσουν πυροβολισμοί. Ξένος θα είναι αυτός που θα έρθει, καθώς οι Έλληνες είναι πεθαμένοι και της αρπαχτής. Ό,τι μπορώ θα κάνω. Δεν θα υπήρχε Απόλλων εάν δεν ήμουν εγώ. Άμα πεθάνω εάν δεν μπορούν τα παιδιά μου να κάνουν κάτι θα πεθάνει η ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις