TV: Οι ταινίες της Τρίτης (19/05)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει την ξένη ταινία «Abduction». Όταν αρχίζει να υποψιάζεται ότι οι άνθρωποι που τον μεγάλωσαν δεν είναι οι πραγματικοί του γονείς, ο 17χρονος Νέιθαν τους βλέπει να σκοτώνονται μπροστά στα μάτια του. Προσπαθώντας να μάθει την αλήθεια, τρέπεται σε φυγή καταδιωκόμενος από το FBI και μια ομάδα αδίστακτων δολοφόνων.

Στις 21:30 η ΕΡΤ1 θα δείξει την  ρομαντική κομεντί «Η Μάγκι έχει σχέδιο». Η Μάγκι (Γκρέτα Γκέργουιγκ), μια δραστήρια Νεοϋορκέζα, στα τριάντα της ψάχνει για την αγάπη, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Πεπεισμένη πλέον πως δεν μπορεί να στεριώσει σε σχέση, αποφασίζει να αποκτήσει παιδί χωρίς σύντροφο. Όμως, ακριβώς εκείνη την περίοδο, εμφανίζεται στη ζωή της ο Τζον (Ίθαν Χοκ), καθηγητής Ανθρωπολογίας και επίδοξος συγγραφέας, ο οποίος πολύ σύντομα θα εγκαταλείψει τη σύζυγό του Τζορτζέτ (Τζούλιαν Μουρ) και τα παιδιά τους για χάρη του έρωτά τους. Τρία χρόνια αργότερα και ενώ η Μάγκι έχει πλέον μία κόρη με τον Τζον, αντιλαμβάνεται ότι η σχέση τους έχει φθαρεί και σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να επανενώσει τον άντρα της με την πρώην γυναίκα του.

Στις 23:45 το STAR προβάλει την ξένη ταινία δράσης «Σπάσε τα όριά σου». Μια σειρά από ληστείες που διεξάγονται με ιδιαίτερα ριψοκίνδυνους και εντυπωσιακούς τρόπους, προβληματίζουν έντονα την ηγεσία του FBI, η οποία αποφασίζει να στείλει έναν πράκτορά της να τις διερευνήσει περαιτέρω. Έτσι, ο Τζονι Γιούτα, ένας νεαρός και πολλά υποσχόμενος πράκτορας, εισχωρεί σε μια δυναμική ομάδα αθλητών οι οποίοι ζουν υπό την ηγεσία του χαρισματικού Μπόντι κυνηγώντας διαρκώς την περιπέτεια και την αδρεναλίνη. Ζώντας και ο ίδιος πλέον υπό διαρκή κίνδυνο ως μυστικός πράκτορας ανάμεσά τους, ο Γιούτα θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι η συγκεκριμένη ομάδα κρύβεται πίσω από τις ασύλληπτες εντυπωσιακές παρανομίες. Πόσο εύκολο είναι όμως αυτό, όταν αναφερόμαστε σε μια από τις πιο θαρραλέες και αποφασισμένες ομάδες δράσης ολόκληρου του πλανήτη;

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Τρίτη (19/05) από την τηλεόραση.

21:00 MasterChef – Εκπομπή μαγειρικής – STAR

21:00 Abduction – Ξένη ταινία – Open TV

21:30 Η Μάγκι έχει σχέδιο – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 1

22:00 Αλεξίσφαιροι ντετέκτιβ 3 – Ξένη ταινία – ALPHA

23:45 Σπάσε τα όρια σου – Ξένη ταινία – STAR

00:45 Μια νύχτα στο μουσείο 2: Μάχη στο Smithsonian Ξένη ταινία – Open TV

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις