Βλάχος: «Ο Ρότσα είναι σημαία για το ελληνικό ποδόσφαιρο και δείγμα ήθους»

Απάντηση στις δηλώσεις του πρώην αντιπρόεδρου της ΠΑΕ Καλαμάτα και νυν πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Χρήστο Παπαδημητρίου έδωσε μέσω του «Theball» ο Γενικός αρχηγός του Θεσπρωτού Παρασκευάς Βλάχος.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Με έκπληξη διάβασα τις δηλώσεις στην ιστοσελίδα “Sportstonoto” του κ. Παπαδημητρίου με τον οποίο πρώτη φορά είχα τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα το μεσημέρι. Ουδέποτε ανέφερα στην μεταξύ μας επικοινωνία ότι η ΠΑΕ Θεσπρωτός διαχωρίζει την θέση της, στις δηλώσεις που έκανε ο κ. Χουάν Ραμόν Ρότσα ο οποίος είναι σημαία για το ελληνικό ποδόσφαιρο και δείγμα ήθους όλα αυτά τα χρόνια. Η ΠΑΕ Θεσπρωτός έχει μάθει να αγωνίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Με επικεφαλής τον μεγαλομέτοχο κ. Γιώργο Αραμπατζάκη, τον πρόεδρο κ. Νίκο Τσιάπο, την υπόλοιπη διοίκηση και τον προπονητή κ. Χουάν Ραμόν Ρότσα επιτελείται ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό έργο στην περιοχή μας.
Θέλω να αναφέρω ξεκάθαρα ως Παρασκευάς Βλάχος και Γενικός αρχηγός της ομάδας ότι συμφωνώ απόλυτα με τις δηλώσεις του προπονητή μας κ. Χουάν Ραμόν Ρότσα στην ΕΡΑ Σερρών ο οποίος δεν καταφέρθηκε εναντίον της ΠΑΕ Καλαμάτα και ΠΑΕ Βέροια, αλλά σε λάθη παραγόντων που θα επηρέαζαν την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Υ.Γ. Τόσο εγώ όσο και ο κ. Παπαδημητρίου πιστεύω ότι είμαστε οι τελευταίοι που μπορούμε να κρίνουμε έναν άνθρωπο, που έγραψε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο με το ήθος και την αξία του σαν ποδοσφαιριστής και προπονητής.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις