Την κλήρωση των πλέι άουτ περιμένει ο Βόλος

Βαδίζουμε προς την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ και αυτό που απομένει είναι η απόφαση της πολιτείας στο αίτημα της Λίγκας για την έναρξη των πλέι οφ και των πλέι άουτ το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου. Ο Βόλος θα δώσει επτά αγώνες για τα πλέι άουτ (τα παιχνίδια θα είναι μονά) και βάσει της κατάταξης στην κανονική περίοδο, οι «κυανέρυθροι» θα δώσουν ένα παιχνίδι παραπάνω εκτός έδρας. Η κλήρωση των αγωνιστικών θα γίνει προσεχώς, μόλις επικυρωθεί και η βαθμολογία για τις θέσεις 7-14. Ο Βόλος βρίσκεται στην 11η θέση με 27 βαθμούς (ισοβαθμεί με τη Λαμία), ενώ πιο κάτω είναι η Ξάνθη με 18, ο Παναιτωλικός με 17 και ο Πανιώνιος με 11. Οι «κυανέρυθροι» θα αγωνιστούν χωρίς άγχος στα πλέι άουτ, από τη στιγμή που έχουν… μαξιλαράκι ασφαλείας δέκα βαθμών από την προτελευταία θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής με τον δεύτερο της κατάταξης της Σούπερ Λιγκ 2. Και φυσικά δεν υπάρχει κίνδυνος να τερματίσει στην τελευταία θέση, που οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό, όταν η διαφορά από τον ουραγό Πανιώνιο είναι 17 βαθμοί.
Η βαθμολογία άνεση που έχει η ομάδα θα τη βοηθήσει να αγωνιστεί ελεύθερα, με στόχο να τερματίσει σε μια τιμητική θέση και να κλείσει μια πετυχημένη χρονιά, πρώτη στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.
Οι προπονήσεις είναι πλέον ομαδικές, με τον προπονητή της ομάδας, Στέφανο Ξηροφώτο και τους συνεργάτες του, να δουλεύουν τόσο στο κομμάτι της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, όσο και πάνω σε θέματα τακτικής. Υπάρχουν μπροστά 18 μέρες προκειμένου οι «κυανέρυθροι» να δουλέψουν στις προπονήσεις και να παρουσιαστούν, όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στα πλέι άουτ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις