Βέροια: Οι πιθανές αποχωρήσεις και παραμονές παικτών

Οι Βεροιώτες βρίσκονται σε αναμονή των εξελίξεων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και όπως όλες οι ομάδες της FL, δεν μπορούν να κάνουν τον προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “ΚΕΡΚΙΔΑ”, εκτός από τα θέματα του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή, τους ανθρώπους της “Βασίλισσας” θα απασχολήσουν σοβαρά και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Δηλαδή, ποιοι από αυτούς θα συνεχίσουν στην ομάδα και με ποιους οι δρόμοι τους θα χωρίσουν.

Τα συμβόλαια που λήγουν με το τέλος της φετινής περιόδου είναι αρκετά. Συνολικά 18 είναι οι παίκτες που θα κληθούν από την διοίκηση να τα ανανεώσουν ή να αποχαιρετήσουν την ομάδα. Μόνο 6 είναι αυτοί που έχουν συμβόλαιο συνεργασίας και για την επόμενη περίοδο (έως τον Ιούνιο του 2021), ενώ μόλις ένας, ο Άλμπερτ Σιμόνι, έχει δεσμευθεί με την ΒΕΡΟΙΑ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα έως τον Ιούνιο του 2022.

Επίσης, η ομάδα έχει και δύο δανεικούς, τους Παυλίδης και Μανιώτη, που μόλις τελειώσουν τις φετινές υποχρεώσεις τους με την «Βασίλισσα», θα επιστρέψουν πιθανότατα στις ομάδες που ανήκουν, τον Απόλλωνα Αθηνών και τον Π.Α.Ο.Κ. αντίστοιχα.

Εμείς θα διακινδυνεύσουμε σήμερα να αναφέρουμε τις πιθανές παραμονές και τις μη ανανεώσεις συμβολαίων με τους παίκτες που απαρτίζουν το φετινό έμψυχο δυναμικό.

Κατά τα φαινόμενα, ακλόνητα φαβορί για να παραμείνουν στην ομάδα είναι οι Σιμόνι Άλμπερτ, Πεταυράκης Σταύρος, Πασάς Γιάννης, Βοσνιάδης Παναγιώτης, Στάμου Δημήτρης, Μαραγκός Στέλιος, Ταϊρης Λάμπρος, Βεργώνης Αλέξανδρος, Μπλέτσας Γιώργος, Πόζογλου Στέλιος.

Ερωτηματικό για το αν θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους αποτελούν οι Μουχάλης Αστέρης, Πολύζος Στέφανος, Καραγιάννης Αλέξανδρος, Πολίτης Δημήτρης, Ζούρκος Νίκος, οι δανεικοί Παυλίδης, Μανιώτης και οι Πέντα, Γεωργιάδης Ν. κυρίως λόγω ηλικίας.

Το πιθανότερο να μην συνεχίσουν στην «Βασίλισσα» είναι οι παρακάτω παίκτες που είχαν τις λιγότερες συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα ή που δεν ήταν βασικοί και έπαιξαν περισσότερο σαν αλλαγές. Πρόκειται για τους Μουρατίδη Αργύρη, Λεφίδη Δούκα, Μελικιώτη Δημήτρη, Χαντζάρα Δήμο, Κανούλα Σάκη.

Τέλος ερωτηματικό αποτελούν και οι περιπτώσεις των νεαρών και πολλά υποσχόμενων τερματοφυλάκων Τσιμόπουλου Βασίλη, Μπλατσιώτη Πρόδρομου, όπως και των επίσης νεαρών Βασίλτση Γιώργου (φορ) και Ιωάννου Γιάννη (χαφ).

kerkidasport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις