Ν. Τσεκούρας: Ο Βόλος έχει κουλτούρα κ. Πλεξίδα…

Στην τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κ. Νίκος Τσεκούρας, αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον κ. Πλεξίδα και τόνισε πως ο Ερασιτέχνης θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα σε ότι του ζητηθεί. Κάλεσε, δε, για αύριο Πέμπτη όσοι επιχειρηματίες θέλουν να…

…βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να δώσουν το «παρών» στις 20.30 στο ξενοδοχείο «Κυψέλη», ενώ κάλεσε και το νέο δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο:
«Επειδή είχα την ευθύνη μετά την παραίτηση του κ. Καραγιάννη, ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα. Η μόνη πρόταση που είχαμε ήταν από τον κ. Πλεξίδα. Κανείς δεν τον παρακάλεσε. Ανήρτησε μια κατάπτυστη ανακοίνωση και θα ήθελα να του απαντήσω. Τον Βόλο τον ξέρει πάρα πολύ καλά. Βρεθήκαμε στο Volos Palace την περασμένη Τρίτη το βράδυ, και μας είπε πως θα μας είχε απαντήσει μέχρι την Παρασκευή. Την Πέμπτη ήρθε συνεργάτης του κ. Πλεξίδα και είδε τις εγκαταστάσεις έγινε και συνάντηση με τον κ. Βαρούτσικο και τον κ. Καραγιάννη. Δεν μπορεί να έρχεται ο κ. Πλεξίδας χωρίς εγγύηση και καλώς του ζητήθηκε εγγυητική 300.000 ευρώ. Ο κ. Πλεξίδας, αν κρίνω από τα ενδυματολογικά γούστα που έχει, μάλλον θα έτρωγε ντομάτες, γιατί ο Βόλος έχει επίπεδο. Ο Βόλος έχει κουλτούρα, επίπεδο και δεν μπορεί να προσβάλει έτσι την πόλη ο κ. Πλεξίδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κ.κ. Βαρούτσικο και Τόρρη και θέλω να πω ότι ο Ερασιτέχνης θα είναι μαζί τους και ότι μπορούμε θα βοηθήσουμε. Καλούμε αύριο Πέμπτη 3 Ιουλίου στις 20.30 στο ξενοδοχείο Κυψέλη επώνυμους Βολιώτες επιχειρηματίες που επιθυμούν να βοηθήσουν στη νέα σελίδα του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ καλούμε και το νέο δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο. Η συνάντηση αυτή δεν θα είναι ανοιχτή στους φιλάθλους του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις