Τουτζιάρης: «Προτιμότερο να αγοράσεις μία ομάδα της Σούπερ Λιγκ 1»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Φάνης Τουτζιάρης, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στους «κυανόλευκους» και για τις προσπάθειες απόκτησης ΑΦΜ από τις πρώτες κατηγορίες, τονίζοντας πως όποιος σοβαρός επιχειρηματίας εμφανιστεί θα έχει την στήριξη όλων.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ηρακλής, αλλά και για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του επιχειρηματία Χρόνη Παπαβραμίδη, μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων», Φάνης Τουτζιάρης.

Ο οποίος υποστήριξε πως άπαντες στον Ηρακλή έχουν μείνει στα λόγια, ωστόσο όταν εμφανιστεί κάποιος σοβαρός άνθρωπος με πλάνο άπαντες θα είναι δίπλα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ηρακλή και την επενδυτική προοπτική του Χρόνη Παπαβραμίδη: «Ο κόσμος του Ηρακλή περιμένει το αυτονόητο. Να βρεθεί ο άνθρωπος που θα πάρει ένα ΑΦΜ ομάδας Super League 1 και ο Ηρακλής να γυρίσει στα λημέρια που πρέπει. Το πώς θα γίνει αυτό είναι θέμα επενδυτή. Μέχρι στιγμής όλες οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες. Ακουστά τον έχω τον κ. Παπαβραμίδη και την προσπάθειά του να αποκτήσει ΑΦΜ για τον Ηρακλή. Η όποια προσπάθεια γίνει πρέπει να προϋποθέτει χρήματα, διότι χωρίς αυτό δεν γίνεται να πάρεις μια ομάδα όπως ο Ηρακλής».

Για τις προσπάθειες εξαγοράς του ΑΦΜ της ΠΑΕ Βόλος: «Δεν γνωρίζω αν πράγματι εκεί κάποιοι αντιδρούν στη μεταφορά του ΑΦΜ του Βόλου στη Θεσσαλονίκη. Από τη στιγμή που πωλείται η ομάδα, μέσα στη συμφωνία μπορείς να περάσεις τα πάντα. Το θέμα λύνεται εύκολα. Αν διαθέτεις το χρήμα μπορείς να αγοράσεις τα πάντα. Το θέμα είναι ότι στον Ηρακλή ήρθαν διάφοροι αλλά μέχρι στιγμής δεν βλέπουμε φως στον ορίζοντα και η ομάδα μας είναι τώρα στο β’ τοπικό».

Για το ενδεχόμενο εξαγοράς ΑΦΜ από τη Super League 2: «Αν ακούγονται τέτοια νούμερα, π.χ. 500-700 χιλιάδες ευρώ, είναι προτιμότερο να πάρεις μια ομάδα της Super League 1 κι ας κοστίζει πιο ακριβά. Αν συνυπολογίσει κανείς και τα χρήματα που πρέπει να ξοδέψεις έναν χρόνο για να ανεβάσεις την ομάδα, νομίζω είναι το ίδιο. Τώρα με τον κορωνοϊό ίσως μπορεί να γίνει η δουλειά πιο φτηνά, όμως θα είναι δύσκολα αν δεν διαθέτεις τα χρήματα. Εκτός κι αν ο κ. Παπαβραμίδης κάνει μια ομάδα ανθρώπων που μπορούν να βρουν την άκρη. Πολλοί πέρασαν από τον Ηρακλή και μείναμε στα λόγια. Ο Ηρακλής παραμένει ακόμη και στο β’ τοπικό. Ας μην λέμε μεγάλα λόγια όπως είπαν κάποιοι. Ας κρατήσουμε χαμηλά τη μπάλα και όποιος σοβαρός έρθει και πάρει την ομάδα θα βοηθηθεί από όλους».

Πηγή: Metropolis 95.5 FM