Ισόπαλος ο Κένταυρος Αγριάς στη Λαμία

Δεν κατάφερε να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα ο Κένταυρος Αγριάς, ο οποίος αγωνιζόμενος στη Λαμία, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, έφερε ισοπαλία με την ομάδα της Φθίας με σκορ 21 – 21. Ο Κένταυρος παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων, αρκετά αγχωμένος στο παιχνίδι του, με αποτέλεσμα τα 18 λάθη σε όλη τη διάρκεια του…

…παιχνιδιού, Οι απουσίες των δύο περιφερειακών (Λοίζου και Ροδοβίτη) ήταν πολύ σημαντικές, αν σκεφτεί κάποιος πως ο ο Κένταυρος είχε στη διάθεσή του, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μόνο τέσσερις αθλητές για τις τρεις θέσεις της περιφέρειας. Έτσι η ομάδα της Φθίας με τους πιο έμπειρους παίκτες της κατάφερε να είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι και να φανεί αρκετά πιο δυνατή σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Το παιχνίδι δεν θρέφει δάφνες ποιότητας καθώς ήταν αρκετά νευρικό και με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, ήταν όμως αρκετά συναρπαστικό στην εξέλιξή του. Ο Κένταυρος ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι προηγούμενος μάλιστα στο 8ο λεπτό με σκορ 2 – 5. Το πέραμα του Ντούλα στο παιχνίδι, ενός από τους καλύτερους παίκτες της Λαμιώτικης ομάδας, έδωσε ώθηση στην επίθεση της ομάδας της Φθίας. Έτσι εκμεταλλευόμενη και τα πολλά λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας, από την μεριά της ομάδας του Κενταύρου, ισοφάρισε σε 5 – 5. Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου (9 – 9).

Το σκηνικό ήταν το ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κένταυρο με ένα ξέσπασμα να παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων 12 – 14 στο 40ο λεπτό. Η ομάδα της Λαμίας επιβάλλοντας όμως τον αργό ρυθμό στο παιχνίδι, κατάφερε να είναι κοντά στο σκορ, αλλά και να προηγηθεί κάποιες φορές. Το παιχνίδι κύλησε αμφίρροπο μέχρι τα τελευταία του λεπτά,

Ένα λεπτό πριν την λήξη του παιχνιδιού ο Κώστας Μιμίκος με ένα πολύ ωραίο σουτ από τα 9 μέτρα πέτυχε το 20 – 21 δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στον Κένταυρο, Στην επόμενη γρήγορη επίθεση της Φθίας, ο Αιβάζης προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Σαμαρά με μακρινό σουτ, αλλά δεν τα κατάφερε, Στο σημείο εκείνο ο παίκτης της Λαμίας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία προς τους διαιτητές.

Η ομάδα του Κενταύρου με το προβάδισμα του ενός γκολ, αλλά και με παίκτη παραπάνω, βγήκε στην επίθεση 40 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του παιχνιδιού. Στο γύρισμα της μπάλας ο Βόγλι έκλεψε τη μπάλα και ο Ντούλας πέτυχε στον αιφνιδιασμό την ισοφάριση (σε μια φάση βέβαια που ελέγχεται αν ο παίκτης της Λαμίας έχει πατήσει στην περιοχή των 6 μέτρων πριν φύγει η μπάλα από τα χέρια του).
Στη τελευταία επίθεση οι παίκτες του Κενταύρου το μόνο που κατάφεραν ήταν να κερδίσουν ελεύθερη ρίψη από τα 9 μέτρα, σε νεκρό χρόνο,η οποία ήταν όμως άκαρπη για την ομάδα του Αγριάς και έτσι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 21 – 21.

Δεκάλεπτα: 3 – 5, 6 – 6, 9 – 9, 12 – 14, 16 – 17, 21 – 21.
Πέναλτι: 3/4 – 4/5
Φθία Λαμίας: Νάκος, Αιβάζης (3), Ντούλας (8), Οικονόμου, Γκούρλιας (1), Σκέντζος, Αλεξανδρής, Ίβρος (5), Βόγλι (3), Μακρής Θ., Κραουνάκης (1), Κουτσιανάς,

Κένταυρος Αγριάς : Καραπαναγιωτίδης, Σαμαράς, Μακρής (τερματοφύλακες), Κρατήρας (1), Μακρής (1), Μιχαηλίδης, Αργέντος, Αρβανιτίδης (4), Σκετόπουλος (1), Ασαριδης (6), Μάνο, Ζωναρόπουλος (2), Νούλης (1), Καρανάσιος.