Κόντρα Αγγελάρα – Ιμεράι για το Πανθεσσαλικό στον “ΒΟΛΟΣ 98.6”

Στην εκπομπή Clasico του Βόλος 9.86 φιλοξενήθηκε χθες ο Νίκος Ιμεράι. Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης, έκανε μία αναφορά στη συμφωνία για τη χρήση του Πανθεσσαλικού, τονίζοντας τα εξής: «Το Πανθεσσαλικό ήταν πληρωμένο. Βάσει της σύμβασης που υπογράψαμε η Νίκη θα μπορούσε να το χρησιμοποιεί  φέτος για τους αγώνες της και όχι μόνο το βοηθητικό για τις προπονήσεις. Τώρα βέβαια η σύμβαση έχει λήξει.  Η Νίκη δεν θα έπρεπε να παίζει στη Νεάπολη, αλλά στο Πανθεσσαλικό. Αν θέλεις να έχεις μεγάλη ομάδα πρέπει να παίζεις και σε μεγάλο γήπεδο».

Τότε έγινε παρέμβαση από τον μέτοχο της Νίκης, Νίκο Αγγελάρα, που κατηγόρησε τον κ. Ιμεράι για ανακρίβειες: «Δεν θέλω να ασχοληθώ με τον κ. Ιμεράι, αλλά ειπώθηκε μια ανακρίβεια όσον αφορά τη σύμβαση με το Πανθεσσαλικό.  Η σύμβαση αυτή υπεγράφη μεταξύ εμού, του Βενέτη και των Τουριστικών Ακινήτων. Ο κ. Ιμεράι , συμπαθής κατά τα άλλα, ουδεμία σχέση είχε με το Πανθεσσαλικό. Τον παρακαλώ, λοιπόν, να ανακαλέσει.  Το ζήτημα του Πανθεσσαλικού το «καθάρισε» η διοίκηση του Νίκου Παπακωνσταντίνου με τρία πρόσωπα: Βενέτης, Αγγελάρας, Παπακωνσταντίνου».

Ο κ. Ιμεράι ρώτησε τον κ. Αγγελάρα για το ποιος έβαζε τα χρήματα και πήρε την ακόλουθη απάντηση: «Τα χρήματα κατεβλήθησαν με τις επισκευές που έγιναν στο Πανθεσσαλικό. Αυτό αναγνωρίστηκε από τα Τουριστικά Ακίνητα.  Η σύμβαση ήταν 3ετής και λήγει στις 20 Ιουνίου φέτος.  Παρακαλώ πολύ τον κ. Ιμεράι να ανακαλέσει και να μην καπηλεύεται πράγματα που δεν του ανήκουν».

Τέλος, ο κ. Αγγελάρας αναφέρθηκε και στον λόγο για τον οποίο η Νίκη χρησιμοποιούσε φέτος μόνο το βοηθητικό του Πανθεσσαλικού για προπονήσεις και όχι το γήπεδο για τους αγώνες της: «Η σύμβαση ήταν ξεκάθαρη. Όμως μας παρακάλεσαν τα Τουριστικά Ακίνητα να πάρουμε την πλήρη χρήση του βοηθητικού, μετά και την αποχώρηση του Ολυμπιακού. Μας παραχωρήθηκαν τα αποδυτήρια και ό,τι άλλο ζητήσαμε και υπήρξε ένας άτυπος συμβιβασμός. Αν πηγαίναμε στα δικαστήρια θα κερδίζαμε, αλλά δεν συνέφερε αυτή η αντιπαράθεση, διότι  η συνεργασία μας με τα Ακίνητα θέλουμε να συνεχιστεί.  Προσωπικά ήμουν αντίθετος, αλλά επικράτησαν οι πιο ήπιες φωνές».

e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις