ΣΟΚ: Πάνω από 4 εκ. συνολικά οι οφειλές της παλιάς ΠΑΕ Άρης σε ποδοσφαιριστές!

Η τελευταία απόφαση της FIFA για τις οφειλές προς τον Τζον Ίμπε αλλά και κυρίως η επιβολή ποινής απαγόρευσης μεταγραφών από την Παγκόσμια Ομοσπονδία αναδεικνύουν το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στον Άρη σχετικά με τις οφειλές της παλιάς ΠΑΕ.

Πρόκειται για ζήτημα, το οποίο έρχεται, πλέον, δυναμικά στην επιφάνεια και απειλεί να τινάξει στον «αέρα» τις προσπάθειες αποτίναξης των βαρών του παρελθόντος και γενικότερα το εγχείρημα του restart, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη από τη μέρα που ο Θόδωρος Καρυπίδης ανέλαβε τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η αναγκαιότητα άμεσης διευθέτησης του ζητήματος, διαλεύκανσης του τοπίου και διαχωρισμού των υποχρεώσεων παλαιάς και νέας ΠΑΕ καθίσταται επιτακτική, αν υπολογίσει κανείς, το ύψος των παλιών οφειλών σε ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Metropolis 95.5 και ο Βασίλης Μάστορας οι παλιές οφειλές του Άρη σε ποδοσφαιριστές του ξεπερνούν τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Αγνωστο παραμένει πάντωςαν είναι άμεσα διεκδικητέο ολόκληρο το ποσό από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους αντιστοιχούν οι συγκεκριμένες οφειλές, αν δηλαδή υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις για όλο το ποσό.

Αποτελεί, ωστόσο, μια σαφή ένδειξη του κινδύνου που αντιμετωπίζει ο Άρης.

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις