Κυπελλούχος ΕΠΣΘ η Αγχίαλος

Ως γνωστόν και μετά από απόφαση της ΕΠΟ, οι Κυπελλούχοι στις εκάστοτε ΕΠΣ θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης, από τη στιγμή που διακόπηκε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, λόγω κορωνοϊού. Χθες Πέμπτη επρόκειτο να γίνει κλήρωση ανάμεσα στον Θησέα και στην Αγχίαλο, προκειμένου να αναδειχθεί ο Κυπελλούχος ΕΠΣΘ της περιόδου 2019-20. Τελικά, ο Θησέας παραιτήθηκε από την κλήρωση και έτσι η Αγχίαλος είναι η Κυπελλούχος ΕΠΣΘ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΘ:

«Σήμερα 21/5/2020 στα γραφεία της ΕΠΣΘ προσήλθαν οι εκπρόσωποι των Σωματείων-Μελών μας Θησέας Αγριάς και ΦΘ Αγχίαλος, με επικεφαλής τους προέδρους κ. Αραμπατζή Νικόλαο και Παπουτσή Ιωάννη, για την κλήρωση που θα αναδείκνυε τον Κυπελλούχο ΕΠΣΘ 2019-2020, κατόπιν σχετικής αποφάσεως της ΕΠΟ.
Προ της διενέργειας αυτής ο πρόεδρος του Θησέα Αγριάς διατύπωσε την απόφαση του Δ.Σ., όπως παραιτηθεί η ομάδα του Θησέα Αγριάς από την κλήρωση, οπότε και κατόπιν τούτου ως Κυπελλούχος ΕΠΣΘ 2019-2020 αναδεικνύεται η ομάδα ΦΘ Αγχίαλος.
Η ΕΠΣΘ εύχεται και στα δύο σωματεία-μέλη της καλλίστη πορεία την ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις