TV: Οι ταινίες της Παρασκευής (22/05)

Στις 21:00 το STAR προβάλει την ταινία δράσης «The transporter». Ένας μεταφορέας “ύποπτων” πακέτων που δεν ενδιαφέρεται ποτέ για το περιεχόμενό τους, κάνει το λάθος να ανοίξει ένα από αυτά, απ’ όπου ξεπροβάλλει μια όμορφη Ασιάτισσα. Μπλέκει μαζί της σε μια επικίνδυνη περιπέτεια με μια συμμορία εμπόρων λευκής σαρκός.

Στις 21:50 ο ALPHA θα δείξει την περιπέτεια φαντασίας «Καταδίωξη στο βουνό των μαγισσών». O Τζακ Μπρούνο είναι ένας ταξιτζής που ζει και εργάζεται στο Λας Βέγκας, την πόλη όπου αν δεν έχεις σύμμαχο την τύχη, τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα. Ο Τζακ το γνωρίζει αυτό από πρώτο χέρι, μιας και ποτέ δεν είχε τύχη βουνό! Κάτι που επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά, όταν δεχτεί στο ταξί του δυο παιδιά, τον Σεθ και τη Σάρα, που δείχνουν πολύ βιαστικά. Από τα πρώτα λεπτά καταλαβαίνει ότι δεν πρόκειται για συνηθισμένους πελάτες, αφού οι… υπερφυσικές καταστάσεις που εκτυλίσσονται στο πίσω κάθισμα είναι μόνο η αρχή. Μπορεί ο Τζακ να μην έχει τύχη βουνό, όμως η ξέφρενη κούρσα που έχει ξεκινήσει, σύντομα διαπιστώνει ότι έχει  προορισμό το Βουνό των Μαγισσών που κρύβει ένα σωτήριο μυστικό, όχι μόνο για τους δύο μικρούς πελάτες του, αλλά και για τη διάσωση ενός ολόκληρου πλανήτη, μακριά από τη Γη, που ο ίδιος δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί…

Στις 23:00 η ΕΡΤ 2 προβάλει το κοινωνικό δράμα «Μέχρι να σε βρω». Τρεις ιστορίες που συναντιούνται για να καταλήξουν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα σύγχρονη εκτίμηση της μητρότητας και της θέσης που έχει στη ζωή των τριών, τόσο διαφορετικών ηρωίδων, με διαφορετικές προτεραιότητες και στάσεις για τη ζωή τους. Η Κάρεν (Ανέτ Μπένινγκ) είναι μία ανύπαντρη γυναίκα 50 χρόνων, που ζει με την άρρωστη μητέρα της (Αϊλίν Ράιαν), και αντιμετωπίζει προβλήματα κοινωνικοποίησης. Έχει έναν ιδιαίτερο και δύσκολο χαρακτήρα, που οφείλεται στο γεγονός ότι σε μικρή ηλικία και συγκεκριμένα στα 14 της, έμεινε έγκυος αλλά έδωσε το παιδί της για υιοθεσία. Η Λούσι (Κέρι Ουάσινγκτον) δεν μπορεί να κάνει παιδιά και με το σύζυγό της (Ντέιβιντ Ράμσεϊ) προσπαθεί να υιοθετήσει. Μέσα από μια κοινωνική υπηρεσία αναζητούν μια νεαρή μέλλουσα μητέρα που να είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει το μωρό, όταν βρεθούν οι κατάλληλοι θετοί γονείς. Με τις ζωές και τη μοίρα τους συνδεδεμένες μεταξύ τους, οι τρεις γυναίκες θα έρθουν αντιμέτωπες με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, καθώς η καθεμιά τους αναζητεί τον δυνατότερο δεσμό: την αγάπη της μάνας με το παιδί της.

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Παρασκευή (22/05) από την τηλεόραση.

21:00 The transporter – Ξένη ταινία – STAR

21:00 Το χρονικό της Νάρνια- Το λιοντάρι, η μάγισσα και η ντουλάπα – Ταινία κινουμένων σχεδίων – Open TV

21:30 Ένας άφραγκος Ωνάσης – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:50 Καταδίωξη στο βουνό των μαγισσών – Ξένη ταινία – ALPHA

23:00 Μέχρι να σε βρω – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

23:10 Non stop – Ξένη ταινία – STAR

00:00 Παιχνίδια του έρωτα – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 3

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις