Με Καρδίτσα στον Αλμυρό οι Μικτές της ΕΠΣΘ

Στη μάχη του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων από την σημερινή 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου μπαίνουν οι ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας, παίζοντας στον Αλμυρό με τα συγκροτήματα της ΕΠΣ Καρδίτσας. Και αυτό διότι τα ματς της πρεμιέρας με τη Λάρισα είχαν αναβληθεί για τις 25/11.
Πρώτα θα διεξαχθεί…

…το ματς των Παίδων που ορίστηκε να αρχίσει στις 13.00, ενώ στις 15.00 θα ακολουθήσει η αναμέτρηση των Νέων. Φυσικά, στόχος των ομάδων της ΕΠΣΘ είναι να ξεκινήσουν νικηφόρα τις φετινές τους υποχρεώσεις. Οι Ενωσιακοί προπονητές Αντώνης Μάνδαλος και Γιώργος Γάτος έχουν επιλέξει τους κάτωθι παίκτες, που πρέπει να βρίσκονται στις 11 στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού, για την αναχώρησή τους:
Παίδες: Βλιώρας, Γουργιώτης, Δοδοντσίδης, Θεοδωρίδης, Κακαλιάς, Κανούτας, Κουσκουρίδας, Κραβαρίτης, Κωνσταντέλος, Μεγαγιάννης, Μπούργος, Τιμπλαλέξης, Τσίλογλου, Σήψας, Ταβλαρίδης. Τανός, Τετριμίδας, Χρόνης.
Νέοι: Αποστολίδης, Γιάτσος, Δημητρίου, Δημουλάς, Θεοδωρόπουλος, Καραγιάννης, Κουτσούκης, Κωνσταντίνου, Λάμπος, Ξηροκώστας, Παναγιώτου, Παπουτσής, Ράπτης, Σιώμος, Τσιανάκας, Φραγκογιάννης, Χάνος, Χατζημητροφάνης.
Διαιτητής στον αγώνα των Παίδων θα είναι ο κ. Ιωάννης Ντελέζος της ΕΠΣ Λάρισας με βοηθούς τους κ.κ. Αδάμο Κουκούλη και Μιχαήλ Λάκη της ίδιας Ένωσης. Στους Νέους θα είναι το ίδιο τρίο με τη διαφορά ότι θα «σφυρίξει» ο κ. Κουκούλης, ενώ οι κ.κ. Ντελέζος και Λάκης θα είναι βοηθοί.
Επίσης, για την 2η αγωνιστική στον 8ο όμιλο θα γίνουν σήμερα οι συναντήσεις της ΕΠΣ Τρικάλων με την ΕΠΣ Λάρισας στο γήπεδο του Μεγαλοχωρίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις