Σκέψεις για επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα της Αγγλίας τον Οκτώβριο

Η απουσία των φιλάθλων δημιουργεί προβλήματα στις ομάδες των μικρών κατηγοριών στην Αγγλία, μιας και μεγάλο ποσοστό των εσόδων τους βασίζεται στα εισιτήρια. Έτσι ξεκίνησαν μία προσπάθεια να… ανοίξουν τα γήπεδα τον Οκτώβριο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «SUN» ομάδες κυρίως από την League One και την League Two, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και σύλλογοι από την Championship, έχουν ξεκινήσει επαφές με την EFL και τις αρμόδιες αρχές υγείας της χρόνιας προκειμένου να επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, προκειμένου να πουλήσουν εισιτήρια και να έχουν έσοδα, διαφορετικά κινδυνεύουν με πτώχευση.

Το πλάνο που θα ετοιμάσουν οι ομάδες, θα περιλαμβάνει πρόταση για κυκλοφορία εισιτηρίων στο 25% της χωρητικότητας του γηπέδου σε πρώτη φάση, ενώ παράλληλα θα ακολουθούνται όλοι οι κανονισμοί, όπως η κοινωνική απόσταση ανάμεσα στους φιλάθλους.

Όσον αφορά την Premier League, η δυσκολία έχει να κάνει με τον σαφώς μεγαλύτερο αριθμό φιλάθλων και πως θα μπορέσουν οι ομάδες να επιλέξουν αυτούς που θα είναι στο 25% αλλά και θα σταματήσουν πιθανή παρουσία μεγαλύτερο αριθμού έξω από τα γήπεδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις