Έχασε παίκτες «κλειδιά» ο Ολυμπιακός Β.

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν ξεκίνησε καλά τη φετινή χρονιά, μένοντας πίσω στη βαθμολογία, μετά την ολοκλήρωση έξι αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Football League. Πέρα από το γεγονός ότι η ομάδα παρουσιάζει αδυναμίες στον τρόπο παιχνιδιού της, είχε και την ατυχία να τραυματιστούν ποδοσφαιριστές, πάνω στους οποίους «χτίστηκε»…

…η ομάδα φέτος το καλοκαίρι, οι οποίοι αγωνίζονται σε θέσεις «κλειδιά», όπως είναι οι Ντιέγκο Λεόν, Ντάριο Φερνάντες, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, ενώ τραυματίστηκαν και δύο πολύτιμοι παίκτες. Ο πολύπειρος Γιώργος Ντάσιος και ο Σπύρος Γκουγκούδης. Κοντά σ’ αυτούς να προσθέσουμε και τον Έρικ Γουόρντεν, ο οποίος ακόμη ψάχνει να βρει τα πατήματά του, μετά τον τραυματισμό που είχε στο γόνατο και τον ταλαιπώρησε για αρκετό διάστημα.
Με την επιστροφή των τραυματιών είναι σίγουρο πως θα δούμε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό. Ωστόσο, για αρκετούς από τους παραπάνω παίκτες η επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση θα καθυστερήσει. Μέχρι τότε, ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι υποχρεωμένος εκ των πραγμάτων να αναζητήσει λύσεις εκ των έσω, προκειμένου ο Ολυμπιακός να πάρει τα παιχνίδια που ακολουθούν και να βρεθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Για το παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας (9/11) με τον Παναιγιάλειο στο Βόλο, θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Ροντρίγκο Ντεπέτρις, οι τραυματίες Γιώργος Ντάσιος, Ντάριο Φερνάντες, ενώ δύσκολα θα είναι έτοιμοι οι επίσης τραυματίες Ντιέγκο Λεόν και Σπύρος Γκουγκούδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις