Χριστοβασίλης: «Δύσκολο για αναδιάρθρωση αν γίνουν οι αγώνες»

Την πεποίθησή του πως το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης είναι δύσκολο να υλοποιηθεί εξέφρασε ο Γιώργος Χριστοβασίλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2» την Παρασκευή (22/5). Αυτό φυσικά, σε περίπτωση που συνεχιστεί η αγωνιστική δράση στην Σούπερ Λίγκα 2.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα είπε συγκεκριμένα ότι «η ΕΠΟ βρίσκεται ακόμα σε άδεια και περιμένουμε να πάρει αποφάσεις. Είναι δύσκολο να γίνει η αναδιάρθωση από την στιγμή που θα γίνουν τα παιχνίδια.

Εμείς με επίσημο έγγραφο έχουμε ζητήσει εδώ και δέκα ημέρες την έναρξη των προπονήσεων σε γκρουπ. Υπήρξε μια καθυστέρηση μέχρι να δοθεί το “πράσινο φως” και αρχές της εβδομάδας αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε δεδομένου ότι η σέντρα πάει για 10 με 14 Ιουνίου. Όλοι πρέπει να κάνουμε μια ανάλογη τηλεδιάσκεψη με εκείνη της Σούπερ Λίγκας 1 για το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί ώστε να πάρουμε το “οκ” από το κράτος. Έχουμε κάνει ήδη τα τεστ για τον κορωνοϊό και για αυτό ξεκινήσαμε και προπονήσεις.

Το λιγότερο που απαιτείται είναι τρεις εβδομάδες για να είναι έτοιμοι οι παίκτες για την σέντρα. Αν όλα πάνε καλά και γίνουν δύο αγωνιστικές που χρειάζεται για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας μετά ίσως ζητήσουμε από την ΕΡΤ και την ΕΠΟ να μην γίνουν τα πλέι άουτ γιατί δεν έχουν κανένα νόημα.

Το οικονομικό σκέλος δεν αφορούσε τόσο το θέμα των τεστ, δεν είναι και τρομακτικό αυτό που απαιτείται. Τα μεγάλα ποσά αφορούν τα ταξίδια και τα απρόοπτα που μπορεί να προκύψουν. Η τιμή των τεστ είναι χαμηλή.

Οι ομάδες που υποβιβάστηκαν και ειδικά ο ΠΑΣ δεν πήρε τα χρήματα που του είχαν υποσχεθεί ενώ πλέον στερούμαστε και δύο δόσεις, όμως έχουμε την ενημέρωση ότι θα πάρουμε αυτά τα χρήματα όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις