Ώρα για ανάκαμψη στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου οφείλει να αφήσει πίσω τα έξι παιχνίδια που έχουν γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και να κοιτάξει μπροστά, καθώς υπάρχει μια τετράδα αγώνων, την οποία θα πρέπει να την εκμεταλλευτεί και να προσεγγίσει τις ομάδες που προπορεύονται στο βαθμολογικό πίνακα. Με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι θα έχουν…

…βαθμολογικές απώλειες οι πρωτοπόροι.
Οι «ερυθρόλευκοι» από τα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν, τα τρία θα τα δώσουν στο Βόλο με Παναιγιάλειο (την προσεχή Δευτέρα), Απόλλων Σμύρνης και Πανελευσινιακό. Ενδιάμεσα, η ομάδα θα αγωνιστεί στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη. Στόχος του βολιώτικου συγκροτήματος είναι να έχει το απόλυτο στην έδρα (τρεις νίκες) και να μην χάσει από τον Εργοτέλη. Αν συμβεί αυτό, τότε η ομάδα θα ανακάμψει βαθμολογικά και θα είναι μεταξύ των διεκδικητριών ομάδων της ανόδου. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή προέχει η αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο, μια ομάδα που είναι ικανή να κάνει τη ζημιά στους «ερυθρόλευκους», αν δεν προσεχθεί και θα πρέπει οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου να παρουσιαστούν σοβαροί, πειθαρχημένοι και προσηλωμένοι στο στόχο τους.
Χθες Τρίτη οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρεπό, ενώ από σήμερα Τετάρτη 4/11 αρχίζει ουσιαστικά η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο με μεσημεριανή προπόνηση (3.30 μ.μ.)στο ΕΑΚ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις