Με πάθος για τη ΝΙΚΗ στο Μαρτίνο (pregame)

Με σοβαρότητα, με πάθος, με απόλυτη συγκέντρωση και με προσήλωση στο στόχο μέχρι το τελικό σφύριγμα, η Νίκη δεν θα έχει πρόβλημα να ξεπεράσει το εμπόδιο του Οπούντιου, σήμερα στις 15:00 στο Μαρτίνο. Οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν απέναντι στον ουραγό του πρωταθλήματος με μόνο στόχο το τρίποντο που θα τους εδραιώσει στο δρόμο των νικηφόρων αποτελεσμάτων και θα τους ατσαλώσει για τη δύσκολη συνέχεια.

Αν η αισιοδοξία της διοίκησης μετατραπεί και σε χειροπιαστή ανατροπή της απόφασης μηδενισμού και αφαίρεσης βαθμών στο ματς με τον Πιερικό, τότε η Νίκη δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν στο κυνήγι του πρωτοπόρου Καραϊσκάκη και στο τέλος του πρωταθλήματος να είναι αυτή που θα πανηγυρίσει την επάνοδό της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αγωνιστικά ο Κώστας Βελιτζέλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα καθώς μοναδική απουσία είναι αυτή του Στέλιου Νάκα που κάνει αγώνα δρόμο για να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος, του οποίου τα γραφειοκρατικά προβλήματα ξεπεράστηκαν.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή της Νίκης: Αποστολίδης, Βέργος, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Κανελλόπουλος, Κανταρτζής, Κεμάλι, Κιπτίου, Κόλα, Κοτίτσας, Κρεββατάς, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Μπιτσάκος, Ναουμίδης, Παπαδόπουλος, Παπουρτζής, Σταυράκης, Χολέβας.

Ουραγός αλλά μαχητής

Ο Οπούντιος Μαρτίνου μπορεί να είναι τελευταίος στο βαθμολογικό πίνακα, αυτό δεν σημαίνει όμως πως πρόκειται για την πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος και ότι παραδίνεται αμαχητί. Η βαθμολογική του συγκομιδή είναι μόλις δύο βαθμοί, όμως στα περισσότερα παιχνίδια το πάλεψε και έχασε στο γκολ. Αναλυτικά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του Οπούντιου Μαρτίνου:

Οπούντιος – Δωτιέας 2-3

Ρήγας – Οπούντιος 0-0

Οπούντιος – Καραϊσκάκης 0-1

Φιλιππιάδα – Οπούντιος 1-0

Φαρκαδόνα – Οπούντιος 4-1

Οπούντιος – Τύρναβος 0-2

Φωκικός – Οπούντιος 0-0

Διαιτητές

Ο Κωνσταντίνος Σχίζας από την ΕΠΣ Αθηνών ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Μαρτίνου. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μαχαίρας επίσης από την ΕΠΣ Αθηνών και Δημήτρης Σταυρουλιάς από την Ένωση Δωδεκανήσου. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Χρήστος Διαμάντης από την ΕΠΣ Εύβοιας.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις