Καρέ ανανεώσεων στην ΑΕ Καρίτσας

Τέσσερις ποδοσφαιριστές ανανέωσαν την παραμονή τους στην ΑΕ Καρίτσας. Πρόκειται για τους τρεις αρχηγούς, Δημήτρη Κυρτέγο, Νίκο Τροϊρη και Ζαχαρία Δημητρόπουλο καθώς και τον 18χρονο μεσοεπιθετικό Θανάση Παπαϊωάννου.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της A.E. Kαρίτσας, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την παραμονή των τριών αρχηγών, της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς, στην ομάδα μας.

Ειδικότερα, με τη φανέλα της ΑΕ Καρίτσας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και φέτος ο Δημήτρης Κυρτέγος, ο Νίκος Τροίρης και ο Ζαχαρίας Δημητρουλόπουλος.

Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές θεωρούνται τρεις από τους στυλοβάτες της Α.Ε. Καρίτσας τα τελευταία χρόνια και έχουν συμβάλει τα μέγιστα στις επιτυχίες της ομάδας μας.

Παράλληλα, στην ομάδα μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται και ο Παπαιωάννου Αθανάσιος. Ο 18χρονος ταλαντούχος γηγενής μεσοεπιθετικός προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά, αγωνιζόμενος και ως βασικός σε παιχνίδια της φετινής χρονιάς.

Η Δίοικηση της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί τους παραπάνω ποδοσφαιριστές για την εμπιστοσύνη τους και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις