Το pregame της πρεμιέρας για τον Α’ όμιλο της ΕΠΣΘ

Μετά το “ορεκτικό” της προήγουμενης εβδομάδας με τα παιχνίδια κυπέλλου, η ΕΠΣΘ φορά τα γιορτινά για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος σε Α’ και Β’ κατηγορία.  Το goalpost.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής στον Α’ όμιλο της Ε.Π.Σ.Θ. Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Σάββατο 7/11
15: 00 Αγ. Παρασκευή – Άρης Μελισσιατίκων: Με το δεξί φιλοδοξούν να ξεκινήσουν την χρονιά οι 2 ομάδες, με την μεν Αγ. Παρασκευή να θέλει να κρατήσει μόνο την γεμάτη εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας για τη φάση του κυπέλλου παρά την ήττα από το Θησέα και το μεν Άρη να επιθυμεί ανάλογη αρχή και στο πρωτάθλημα, καθώς την περασμένη Κυριακή επιβλήθηκε με 2-1 κόντρα στον Παγασητικό στο ίδιο γήπεδο για το κύπελλο.

15:00 Δάφνη – Ηρακλής Βόλου: Θετικό αποτέλεσμα θέλουν οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο, την επάνοδο τους στην Α’ τοπική κατηγορία και φυσικά άλλη μια καλή εμφάνιση, όπως εκείνης της προηγούμενης εβδομάδας, κόντρα στην Ακρόπολη στο Σέσκλο και το νικηφόρο πέρασμα τους με 1-0. Ενώ να αφήσει πίσω του θέλει, ο Ηρακλής την απρόσμενη ήττα-αποκλεισμό στην διαδικασία των πέναλτι από την Αγχίαλο και να αρχίσει και εκείνος με το δεξί τις φετινές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, μιας και ενισχύθηκε σημαντικά και με μεγάλα ονόματα του τοπικού ποδοσφαίρου, έχοντας μεγάλες βλέψεις για την φετινή σεζόν.

15:00 Μαγνησιακός – Πηλέας: Η ήττα και η όχι τόσο καλή εμφάνιση τον Μαγνησιακού κόντρα στην Δήμητρα για την φάση του κυπέλλου, ανήκει στο παρελθόν, μιας και οι ποδοσφαιριστές του Β. Πανόπουλου θέλουν να κάνουν σεφτέ στις νίκες με το καλημέρα κόντρα στον Πηλέα, που την περασμένη εβδομάδα πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στον Αχιλλέα Αχιλλείου με 2-1 στο πρώτου επίσημο ματς και σίγουρα το ίδιο θέλει ο Σούλης Κατσικαδάμος και για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

15:00 Α.Ε.2002 – Σαρακηνός: Πρεμιέρα στην σεζόν κάνουν οι 2 ομάδες καθώς δεν αγωνίστηκαν ακόμη για το κύπελλο. Αμφότερες λοιπόν θέλουν να κάνουν την δική τους καλή αρχή, αλλά με διαφορετικούς στόχους να έχουν τεθεί εξ αρχής, καθώς μιλάμε για την Α.Ε. που πρώτο μέλημα τους είναι η γρήγορη παραμονή και από την άλλη τον Σαρακηνό, που και φέτος θέλει και μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα φυσικά υπό της οδηγίες του Θανάση Ψαρόμπα.

Κυριακή 8/11
11:00 Α.Ε. Διμηνίου – Θησέας: Το ντέρμπι της αγωνιστικής αναμφίβολα θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 11:00 στο γήπεδο της Νεάπολης, καθώς στην φυσική έδρα της Α.Ε.Δ. έγιναν εργασίες στον χλοοτάπητα και χρειάζονται 20 μέρες περίπου για να είναι οκ. Στα αγωνιστικά του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι άλλαξαν αρκετά σε ρόστερ και διοίκηση όμως παραμένουν δυνατοί και φυσικά με μπροστάρη τον Κ. Παπαστεργίου θέτουν και πάλι ως στόχο πρωτάθλημα και κύπελλο. Στην αντίπερα όχθη η ομάδα τα Αγριάς, γύρισε στη φυσική της έδρα, ενισχύθηκε και εκείνη αρκετά και σίγουρα, δεν θέλουν να τα κάνουν και πάλι “θάλασσα” όπως πέρσι, που έχυσαν την καρδάρα με το γάλα στο δεύτερο μισό του β’ γύρου και ενώ είχαν και αγωνιστικά αλλά κυρίως βαθμολογικά κοντινή επαφή με την κορυφή.

11:30 Πανιώνιος – Σκιάθος: Ματς μεγάλης σημασίας και για τους 2. Ματς που ουσιαστικά θεωρείται ντέρμπι, καθώς μπορεί ο Πανιώνιος να ηττήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με 1-3 από την ομάδα του Πλατάνου, όμως εκτός των απουσιών που είχε να διαχειριστεί ο Νίκος Σκουφογιάννης, είδε την τύχη να γυρνά την πλάτη στην ομάδα του, μιας και εκτός των τερμάτων που ήρθαν σε ανύποπτες στιγμές, έχασε τους Νικούδη (τραυματίας), Παπαδόπουλο (αποβλήθηκε) και σίγουρα πρέπει να διαχειριστεί διαφορετικά τους αρχικούς 11 καθώς μιλάμε για 2 σημαντικά κομμάτια στο αγωνιστικό πάζλ του Πανιωνίου. Από την άλλη οι Σκιαθίτες έρχονται με καλή αγωνιστική διάθεση μετά την νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στους “γείτονες” Σκοπελίτες με 2-1 για το κύπελλο και θέλουν να κάνουν νικηφόρο πέρασμα και από την έδρα του Πανιωνίου.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις