Αρχίζουν προπονήσεις οι “μικροί” του Βόλου

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Οι ηλιακές ομάδες Κ19, Κ17, Κ16 και Κ14 αρχίζουν και πάλι προπονήσεις από μεθαύριο Τετάρτη, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αγαπητοί μας αθλητές και αγαπητοί μας γονείς,
Βάσει της κοινής υπουργικής απόφασης της Γ.Γ.Α για την κατ’ εξαίρεση λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, σας ενημερώνουμε ότι η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΒΟΛΟΥ θα ξεκινήσει και πάλι τις προπονήσεις την Τετάρτη 27 Μαΐου για αθλητές 13 ετών και άνω (Κ-19, Κ-17, Κ-16, Κ-14).
Σύμφωνα με την ΚΥΑ: Κατ’ εξαίρεση των απαγορεύσεων που επιβάλλονται δυνάμει του άρθρου 1, από τις 18.5.2020 επιτρέπεται:
Η λειτουργία όλων των ανοικτών και κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων και κολυμβητηρίων και η χρήση τους αποκλειστικά και μόνον για την κάλυψη αναγκών προπόνησης από αθλητές σωματείων, Τμημάτων Αμειβομένων Αθλητών (Τ.Α.Α.) και Ανωνύμων Αθλητικών Εταιριών (Α.Α.Ε.) ηλικίας δεκατριών (13) ετών και άνω (γεννημένους έως και τις 31.12.2007) και με τους όρους και τους περιορισμούς που αναφέρονται στο Παράρτημα, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των αθλητών στις προπονήσεις είναι o προ αγωνιστικός ιατρικός έλεγχος.
Για τον λόγο αυτό όλοι οι αθλητές θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση ότι είναι κλινικά υγιείς, η οποία θα φέρει σφραγίδα και υπογραφή γιατρού (παιδιάτρου, παθολόγου ή καρδιολόγου).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν κάποιος έχει νοσήσει από Covid – 19, η ιατρική βεβαίωση πρέπει να είναι αποκλειστικά από καρδιολόγο.
ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ: Χωρίς ιατρική βεβαίωση δεν θα επιτραπεί σε κανέναν αθλητή η είσοδός του στους χώρους του αθλητικού κέντρου.
Ακολουθεί το ιατρικό έγγραφο που θα πρέπει να εκτυπωθεί και να συμπληρωθεί από τον εξετάζοντα γιατρό.
https://gga.gov.gr/…/%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%C…
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Για τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση βάσει νεότερης ενημέρωσης από την Γ.Γ.Α.
ΟΔΗΓΙΕΣ: Με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των αθλητών μας και την υγεία αυτών θα τηρούνται πιστά οι γενικές οδηγίες ‘ασφαλούς άσκησης’ της Γ.Γ.Α, ο κάθε αθλητής της σχολής κατά την είσοδό του θα θερμομετρείται(έχουμε προμηθευτεί τελευταίας τεχνολογίας θερμόμετρα μετώπου), θα χρησιμοποιεί αντισηπτικό ενώ θα καταγράφεται, στον χώρο της γραμματείας.
Οι αθλητές για να λάβουν μέρος στις προπονήσεις θα πρέπει αφού προσκομίσουν την βεβαίωση προ αγωνιστικού ιατρικού ελέγχου να έχουν μαζί τους:
1. Μικρό μπουκαλάκι αντισηπτικό ή αντιβακτηριδιακά μαντιλάκια
2. Πετσέτα για ατομική χρήση
3. Ατομικό μπουκαλάκι νερού
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας Μιχάλη Καπουρνώτη(6936578196) ή με τους προπονητές Μιλήγκα Γιώργο(Κ-19/Κ-14), Ακτσιαλή Γιάννη(κ-17), Δανόπουλο Γιώργο (Κ-16), Νατσικόπουλο Θανάση(Κ-14), Τσιντζιλώνη Απόστολο(προπονητής τερματοφυλάκων).
ΜΗΝΥΜΑ: Μένουμε υγιείς, ξαναβρισκόμαστε στα γήπεδα, προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας και αθλούμαστε με υπευθυνότητα και ασφάλεια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις