Βελιτζέλος: «Θα ληφθούν μέτρα»

Εκνευρισμένος από τα δύο διαφορετικά πρόσωπα που εμφάνισε η ομάδα του στα δύο ημίχρονα με αντίπαλο τον Οπούντιο, εμφανίστηκε ο Κώστας Βελιτζέλος μετά το τέλος του αγώνα στο Μαρτίνο. Ο κυανόλευκος τεχνικός τόνισε πως θα ληφθούν μέτρα για τις τελευταίες εμφανίσεις, ειδικά των δευτέρων ημιχρόνων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Βελιτζέλου:

«Ήρθαμε σε ένα παιχνίδι, στο οποίο θεωρητικά είχαμε τον τίτλο του φαβορί και έπρεπε να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Μετά από δέκα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο αποκτήσαμε την πρωτοβουλία του αγώνα, δημιουργήσαμε φάσεις, πετύχαμε γκολ από μία στημένη φάση, ενώ στη φάση με του Ελευθεριάδη με τον Κρεββατά είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Η ομάδα για ακόμη ένα παιχνίδι προηγήθηκε στο ημίχρονο και στο δεύτερο είχε εντελώς διαφορετική εικόνα. Δεχθήκαμε γκολ από ένα λάθος στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και δυστυχώς παρασυρθήκαμε σε ένα άναρχο παιχνίδι, χωρίς ηρεμία, καθαρό μυαλό και συνεργασίες, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε μοιραία σε ένα κακό για εμάς αποτέλεσμα.

Δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις, στις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει, όπως στην τελευταία φάση του αγώνα ή λίγο νωρίτερα με τον Μπαλαράμπε. Η λειτουργία της ομάδος δεν ήταν αυτή που θέλω εγώ.

Δυστυχώς, είναι πολύ δύσκολο πράγμα να καταφέρεις να πείσεις ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Ήρθαμε να παίξουμε με μια ομάδα, η οποία δίνει το δικό της αγώνα, είναι άξιοι συγχαρητηρίων και μας πήραν το αποτέλεσμα. Δυστυχώς, κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι η Νίκη πρέπει να παίζει πάντα για τη νίκη και αρκούνται στα ρηχά νερά.

Σίγουρα θα ληφθούνε μέτρα και δεν το λέω υπό τη μορφή ότι θα τιμωρήσω κάποιον, αλλά όταν επαναλαμβάνεται ένα φαινόμενο, πρέπει να υπάρξουν και αλλαγές σε κάποια πράγματα. Εύχομαι στην αντίπαλη ομάδα ό,τι καλύτερο.

Δεν μπορεί για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι οι ίδιοι παίκτες να ξέρουν τι να κάνουν στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο να μην ξέρουν. Μιλάνε και τα παιχνίδια από μόνα τους. Βλέπω μια διαφορετική εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι λίγο το χρονικό διάστημα, αλλά δουλέψαμε στον ψυχολογικό τομέα και στη συμπεριφορά κάποιων που μπαίνουν μέσα, στο κατά πόσο έχουν στο μυαλό τους, αυτά που έχουν ως εντολές να κάνουν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις