Δεν μένουν αδρανείς στον Ολυμπιακό Βόλου

Μπορεί εδώ και δυόμιση μήνες να έχει ανασταλεί κάθε αγωνιστική δραστηριότητα στον Ολυμπιακό Βόλου, όπως άλλωστε συμβαίνει και σε όλες τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, ωστόσο, οι ιθύνοντες της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ δεν μένουν αδρανείς. Όπως τόνισε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σωτήρης Μαυρονάσιος, σε πρόσφατες δηλώσεις του, η ομάδα λειτουργεί κανονικά σε όλους τους τομείς, πλην του αγωνιστικού τομέα. Η διοίκηση έχει ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό τον Ερασιτέχνη, πως είναι ανοιχτή σε κάθε πρόταση ενδιαφερόμενου να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ. Μάλιστα, έχει δοθεί σχετική διορία μέχρι τις 10 Ιουνίου. Αν μέχρι τότε δεν εμφανιστεί κάποιος επιχειρηματίας, που να δείξει ενδιαφέρον να ασχοληθεί ενεργά με τα διοικητικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τότε η νυν διοίκηση θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας. Όπως όλα δείχνουν, πρόταση δεν θα υπάρξει, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να προχωρούν στον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση θα δυναμώσει και θα μπουν στο Δ.Σ. και ορισμένοι Βολιώτες επιχειρηματίες, γνωστοί στους φιλάθλους για τα «ερυθρόλευκά» τους αισθήματα.
Στον Ολυμπιακό Βόλου βάζουν προτεραιότητα το αθλητικό κέντρο, προκειμένου η ομάδα να έχει το δικό της σπίτι για προπονήσεις. Πέρυσι υπήρχε η πίεση του χρόνου και η διοίκηση της ΠΑΕ δεν μπόρεσε να φτιάξει, όπως επιθυμούσε τα γήπεδα που βρίσκονται στον Άγιο Γεώργιο Φερών. Φέτος, όμως, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ξεκινήσει τις κινήσεις τους από το αθλητικό κέντρο. Έχει κατατεθεί η μελέτη και έχουν υπογραφεί τα συμβόλαια με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, ενώ έχει προγραμματιστεί να φτιαχτούν τα δύο γήπεδα, ένα με έτοιμο χόρτο και ένα με σπορά. Οι εργασίες θα γίνουν άμεσα, προκειμένου ο Ολυμπιακός να μπορεί να χρησιμοποιήσει τουλάχιστον το ένα γήπεδο, σε πρώτη φάση, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του για τη νέα χρονιά.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν μια σειρά από θέματα που θα απασχολήσουν τη διοίκηση. Το θέμα του προπονητή, των ανανεώσεων των συμβολαίων, τα μεταγραφικά, όπως και να κλειστεί το αθλητικό κέντρο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Προέχει, ωστόσο, να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την αναδιάρθρωση. Γιατί, θα είναι διαφορετικά τα πράγματα, αν η ομάδα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 των δύο ομίλων (αν γίνει αναδιάρθρωση), από το να παίξει στη Φούτμπολ Λιγκ.
Από τη στιγμή που το πρωτάθλημα είναι σε αναστολή και τίποτα δεν είναι σίγουρο, αν θα συνεχιστεί ή θα διακοπεί οριστικά, δεν υπάρχουν και συζητήσεις μεταξύ των παικτών και της διοίκησης για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η προσφορά, πάντως, του κάθε ποδοσφαιριστή έχει αξιολογηθεί και οι άνθρωποι της ομάδας θα κινηθούν να ανανεωθεί η συνεργασία με τους παίκτες εκείνους, πάνω στους οποίους μπορεί να «χτιστεί» ο νέος Ολυμπιακός Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις