Διακοφώτης για Άρη: «Έγιναν πολλά λάθη από την ΕΠΟ, θα πληρώσει όποιος ευθύνεται»

Σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης, κάνοντας αναφορά στην τιμωρία του Άρη από την FIFA.

Ο κ. Παναγιώτης Διακοφώτης επέρριψε ευθύνες στην ΕΠΟ για την τιμωρία των «κιτρινόμαυρων», λέγοντας πως έχουν γίνει πολλά λάθη, ενώ τόνισε πως όποιος έχει την ευθύνη για ότι συνέβει, θα… πληρώσει, ανεξαιρετως ποιος είναι αυτός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν το γνώριζε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Επειδή υπάρχει αυτή η Επιτροπή που θα εξετάσει την υπόθεση, πιστεύω κάποιος φταίει και θα αποδειχθεί μετά το πόρισμα που θα βγάλει. Αν δεν ήταν ο Ασπρόπυργος για να δει το αίτημά του θα περνούσε πολύς καιρός να δούμε τι συμβαίνει. O πρόεδρος και η επιτροπή δεν το γνώριζαν. Υπήρχε διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τη FIFA. Μετά την απόφαση του Διαιτητικού μας είπαν ότι δεν θα υπάρξει άλλο πρόβλημα, αλλά τελικά αυτά ήταν λόγια του αέρα. Ένα κομμάτι της νομικής υπηρεσίας έκανε την επικοινωνία με τη FIFA. Εγώ θα ζητήσω αυτός που ευθύνεται να πληρώσει ανεξαιρέτως ποιος είναι αυτός. Λάθη έχουν γίνει πολλά και εγώ εδώ είμαι για να τα διορθώσουμε. Μέσα στον Ιούνιο θα έχουμε το πόρισμα. Δεν μου επιτρέπει να έχω κρίση για τον Άρη. Δεν θέλω να αναφερθώ στην ποινή. Όλα θα κριθούν στο CAS».

Πηγή: Metropolis 95,5 FM

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις