Συνεχίζουν μαζί, Γ.Σ. Αλμυρού και Παναγιώτης Νάνης

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή μπάσκετ Παναγιώτη Νάνη, ανακοίνωσε ο Γ.Σ. Αλμυρού. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (2020 – 2021) με τον Coach ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΑΝΗ.

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη αγωνιστικά χρονιά και με την ομάδα να φιγουράρει στην 1η θέση της Α1 ΕΣΚΑΘ για 1η φορά στην μακρόχρονη ιστορία του Συλλόγου διεκδικώντας με αξιώσεις την άνοδο στην Γ ΕΘΝΙΚΗ ,με ρεκόρ νικών σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο 23 νίκες και μόλις 3 ήττες ,αλλά και εκτιμώντας ταυτόχρονα το ήθος του,το ακέραιο του χαρακτήρα του αλλά κυρίως την αγάπη για αυτό που υπηρετεί η επέκταση της συνεργασίας κρίθηκε αναγκαία.

Η Δ.Ε του τμήματος αλλά και όλος ο φίλαθλος κόσμος του Αλμυρού,που πραγματικά φέτος αναγνώρισε από την πρώτη στιγμή το έργο του coach και αγκάλιασε την όλη προσπάθεια που γίνεται,εύχεται στον coach ΝΑΝΗ καλή συνέχεια στο πραγματικό αξιόλογο έργο του με τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση και πολλές επιτυχίες στον πάγκο του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ μας συλλόγου.

..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..
ΜΕ ΕΚΤIΜΗΣΗ
Η Δ.Ε. ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις