Θ. Γκλαβίνης: Να τελειώσει ο Σαρακηνός του χρόνου ό,τι άρχισε φέτος

Αρκετές ειδήσεις έβγαλε η ραδιοφωνική παρέμβαση του προέδρου του Σαρακηνού Θόδωρου Γκλαβίνη στην εκπομπή “Clasico” του Βόλος 98,6. Δήλωσε ότι ο Γιάννης Φασουράκης και όλο το τιμ θα παραμείνει στην ομάδα, καθώς και ότι αποκτήθηκαν ήδη δύο νεαροί παίκτες. Επίσης, αποκάλυψε συνεργασία με ΠΑΕ του Βόλου σε επίπεδο ακαδημιών. Αναλυτικότερα:
Για το φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ: «Αν ολοκληρωνόταν το πρωτάθλημα θεωρώ ότι θα το κατακτούσαμε. Ήμασταν για πάνω από ένα γύρο πρώτοι. Όμως κάναμε μία… κοιλιά και βρεθήκαμε στην 3η θέση. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε λόγω του κορωνοϊού και τελικά πήρε την άνοδο η Δήμητρα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση».
Για το αν θα μείνει ο προπονητής Γιάννης Φασουράκης: «Ναι, δεν βλέπω να κάνω κάτι διαφορετικό. Έχω πει σε όλο το τιμ, ότι αφήσαμε κάτι στη μέση και πρέπει να το τελειώσουμε. Φυσικά θα συνεχίσει και ο Θωμάς Μακρής ως τεχνικός διευθυντής. Η μόνη αλλαγή αφορά στη θέση του γενικού αρχηγού, αφού ο Βαγγέλης Σατραζέμης είναι λιμενικός και πήρε μετάθεση. Τον αντικαταστήσαμε με τον Μιχάλη Κουτσογιάννη».
Για το γήπεδο: «Ακόμη γίνονται κάποια έργα στο γήπεδό μας, αλλά πλέον έχουμε μπει στο «σπίτι» μας. Όταν τελειώσουν οι εργασίες το γήπεδο θα είναι ένα στολίδι, ένα από τα καλύτερα στο Βόλο. Για τις κερκίδες περιμένουμε τις εξελίξεις. Έχουμε κάνει αιτήματα στις αρμόδιες αρχές και περιμένουμε. Έχω μιλήσει αυτοπροσώπως και με τον Αυγενάκη».
Για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν: «Κατ’ αρχάς θέλω να αποκαλύψω ότι η ομάδα μου θα συνεργαστεί με μεγάλη ομάδα της πόλης σε επίπεδο ακαδημιών γιατί θέλουμε να βγάλουμε παίκτες που θα κάνουν επαγγελματική καριέρα. Ως Σαρακηνός δεν θέλουμε αμέσως να κάνουμε το… μπαμ. Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν σιγά-σιγά. Πάντως, στόχος για νέα χρονιά είναι να τελειώσουμε ό,τι αρχίσαμε φέτος. Θεωρώ ότι ο βασικός κορμός θα μείνει και θα γίνουν προσθήκες με παίκτες 18-20 ετών. Ήδη έχουμε πάρει δύο 19χρονους, εκτός Μαγνησίας, αλλά δεν θέλω να τους ανακοινώσω τώρα. Τέλος, θα ανεβούν στην πρώτη ομάδα και τέσσερις πιτσιρικάδες από την ακαδημία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις