Νίκησαν οι Νέοι της ΕΠΣΘ την Καρδίτσα, ισόπαλοι οι Παίδες

Μία νίκη και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΘ στις αναμετρήσεις με τις αντίστοιχες ομάδες της Καρδίτσας, που διεξήχθησαν στο στάδιο του Αλμυρού. Οι Νέοι της ΕΠΣΘ μετά από πολύ καλή εμφάνιση νίκησαν με 3-0, ενώ οι Παίδες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.
Η ομάδα των Νέων…

…κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα των φιλοξενουμένων στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα όπου σημείωσε και τα τρία τέρματα.
Με τη συμπλήρωση μίας ώρας στο παιχνίδι (60′) ο Σιώμος άνοιξε το σκορ με εύστοχο πλασέ, ενώ εννέα λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι που αξιοποίησε με ψύχραιμο τρόπο ο Καραγιάννης (2-0). Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 80ο λεπτό όταν ο Τσιανάκας επιχείρησε το σουτ, η μπάλα βρήκε σε κάποιον αμυνόμενο και κατέληξε στα δίχτυα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κουκούλης της ΕΠΣ Λάρισας με βοηθούς τους κ.κ. Ντελέζο και Λάκη της ίδιας Ένωσης.
ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Ράπτης, Χάνος, Γιάτσιος, Αποστολίδης (50′ Χατζημητροφάνης), Δημουλάς, Κουτσούκης (46′ Δημητρίου), Ξηροκώστας, Τσιανάκας, Σιώμος, Παπουτσής (80′ Φραγκογιάννης), Καραγιάννης.
ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Παπαευθυμίου, Αγγελής, Παλάσας, Μπόλτσης, Αναγνωστόπουλος, Λάππας (46′ Ταούμης), Μπαντής, Γκίκα, Αθανασίου (76′ Παπακώστας), Μορέλης, Ζέρβας (60′ Πασιάς).

Οι Παίδες
Σε αντίθεση με τους Νέους, οι Παίδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας δεν τα κατάφεραν. Αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την ΕΠΣ Καρδίτσας. Η ΕΠΣΘ προηγήθηκε στο 5′ με τον Βλιώρα, αλλά η φιλοξενούμενη ομάδα γύρισε το ματς με τα τέρματα των Ηλ. Ζάγκου στο 27′ και Π. Ζάγκου στο 32′ με πέναλτι. Το μόνο που κατέφερε το συγκρότημα του Αντώνη Μάνδαλου ήταν να σώσει έναν βαθμό, καθώς στο 77′ ισοφάρισε σε 2-2 με τον Θεοδωρίδη.
ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Κραβαρίτης, Ταυλαρίδης (60′ Κωνσταντέλος), Κουσκουρίδας, Τετριμίδας(70΄Δονδοτσίδης), Μπούργος (41′ Γουργιώτης), Τσίλογλου (41′ Κακκαλιάς), Μεγαγιάννης,Τιμπλαλέξης, Χρόνης, Βλιώρας (75′ Τανός), Θεοδωρίδης
ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Οικονόμου, Παλάντζας, Π. Ζάγκος, Κουτλής, Νασιόπουλος, Ασιαχματσιώτης, Ζάχος (37′ Πιλάτος), Θεολόγης, Κολοβός, Ηλ. Ζάγκος 57′ Γεωργαντάς), Κούλπας.

Τα αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στον 8ο όμιλο είναι τα εξής:
Θεσσαλία-Καρδίτσα 3-0 (Νέοι), 2-2 (Παίδες).
Τρίκαλα-Λάρισα 3-4 (Νέοι), 2-1 (Παίδες).

Οι βαθμολογίες
ΝΕΟΙ
1. Θεσσαλία 3-0 3
2. Λάρισα 4-3 3
3. Τρίκαλα 4-5 1
4. Καρδίτσα 1-4 1
* Εκκρεμεί ο αγώνας Λάρισα-Θεσσαλία.

ΠΑΙΔΕΣ
1. Τρίκαλα 6-2 6
2. Θεσσαλία 2-2 1
3. Καρδίτσα 3-6 1
4. Λάρισα 1-2 0
* Εκκρεμεί ο αγώνας Λάρισα-Θεσσαλία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις