Καμία πρόταση για να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ συνεχίζουν να πιέζουν για αναδιάρθρωση, με την πρόταση του Ολυμπιακού Βόλου, την οποία υπερψήφισαν οι 11 από τις 14 ΠΑΕ της κατηγορίας να έχει πάρει το δρόμο της και έχει κατατεθεί ήδη στα αρμόδια όργανα.
Οι ομάδες της Λίγκας δεν επιθυμούν τη συνέχιση του πρωταθλήματος, όπως φάνηκες και στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη της Φούτμπολ Λιγκ, οδηγούμαστε, όπως φαίνεται, σε οριστική διακοπή του πρωταθλήματος και στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να γίνει επικύρωση της βαθμολογίας από την ΕΠΟ.
Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκονται σε καθημερινή επαφή με παράγοντες του ποδοσφαίρου και παρακολουθούν από κοντά το θέμα, εκφράζοντας την πεποίθησή τους, πως στο τέλος η αναδιάρθρωση θα επιτευχθεί.
Είτε τη νέα χρονιά υπάρξει μια Σούπερ Λιγκ 2, δύο ομίλων, που θα προκύψει από την ενοποίηση με τη Φούτμπολ Λιγκ, είτε η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία διεξαχθεί σε έναν όμιλο 16 ομάδων (ακούγεται και αυτό το σενάριο), ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί στη Β’ Εθνική κατηγορία, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΠΑΕ. Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν έτοιμο πλάνο, το οποίο και θα εκπονήσουν το προσεχές διάστημα, με στόχο η ομάδα να προχωρήσει με βήματα σταθερά και σίγουρα, σ’ ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Η διοίκηση της ΠΑΕ εδώ και αρκετό καιρό έχει απευθύνει ανοιχτή πρόταση, μέσω και του Ερασιτέχνη, σε επιστολή που απέστειλε, σε όποιον ενδιαφέρεται να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ. Μάλιστα, έχει δοθεί κι ένα χρονικό περιθώριο μέχρι τις 10 Ιουνίου, καθώς στη συνέχεια, εφόσον δεν υπάρξει ενδιαφερόμενος να αναλάβει το πακέτο μετοχών της ΠΑΕ, η νυν διοίκηση, θα συνεχίσει να ηγείται της εταιρείας.

Πρόταση στον ορίζοντα δεν φαίνεται και όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξει αλλαγή στην ηγεσία της ΠΑΕ. Είναι, ωστόσο, πολύ πιθανόν η διοίκηση να πλαισιωθεί και από ορισμένους Βολιώτες επιχειρηματίες, οι οποίοι είναι γνωστοί στους φιλάθλους για τη αγάπη που τρέφουν για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις