TV: Οι ταινίες της Πέμπτης (28/05)

Στις 21:00 το STAR προβάλει την ξένη ταινία «Το μούτρο: Η επιστροφή». Ο Τζέισον Στέιθαμ, ο καλύτερος και πιο σκληροτράχηλος σταρ ταινιών δράσης, αναλαμβάνει και πάλι τον θρυλικό χαρακτήρα του Άρθουρ Μπίσοπ, σε μια ταινία που γράφει με αίμα και δράση την συνέχεια της ιστορίας. Αυτή τη φορά θα έχει δίπλα του τον Τόμι Λι Τζόουνς και την όμορφη Τζέσικα Άλμπα.

Την ίδια ώρα(21:00) το OPEN θα δείξει την ξένη ταινία «Ο υπέροχος Γκάτσμπυ». Ο συγγραφέας Νικ Κάραγουεϊ αφηγείται μέσα από το ίδρυμα στο οποίο βρίσκεται, την ιστορία του και τη γνωριμία του με τον μυστήριο Γκάτσμπυ στη Νέα Υόρκη του 1922, μια εποχή που χαρακτηρίζεται από την ποτοαπαγόρευση, από τα χαλαρά ήθη, την πομπώδη τζαζ, την κυριαρχία του λαθρεμπορίου και της ακμής του χρηματιστηρίου. Περιγράφοντας το δικό του «αμερικανικό όνειρο» ο Νικ σκιαγραφεί έναν έναν τους χαρακτήρες που θα καθορίσουν την μοίρα του, καθώς σιγά σιγά παρασύρεται σε έναν κόσμο γεμάτο ψευδαισθήσεις, έρωτα και απάτη. Η ταινία κέρδισε το Όσκαρ ενδυματολογίας καθώς και το Όσκαρ σκηνογραφίας καθώς και το βραβείο BAFTA σκηνογραφίας.

Στις 23:00 ο ALPHA προβάλει την περιπέτεια φαντασίας «Doctor Strange». Η ζωή του διάσημου νευροχειρουργού, Dr. Stephen Strange, αλλάζει ριζικά όταν ένα τρομερό αυτοκινητικό ατύχημα καταδικάζει τα δύο χέρια του σε πλήρη ανικανότητα. Αδυνατώντας να βρει θεραπεία μέσω της παραδοσιακής ιατρικής, ο Strange θα καταφύγει σε κάθε πειραματική λύση, κινδυνεύοντας να χάσει όλη την περιουσία του σε μια προσπάθεια που τελικά φαίνεται μάταιη. Η ελπίδα, όμως, θα του κλείσει το μάτι όταν γνωρίσει έναν παραπληγικό, που μυστηριωδώς κατάφερε να θεραπεύσει ένα αντίστοιχο πρόβλημα στα πόδια του. Σύντομα λοιπόν, ο Strange θα περάσει τις πύλες του Kamar-Taj, ενός κέντρου θεραπείας απρόσιτου στους πολλούς, που θα αποδειχθεί κάτι περισσότερο από αυτό που φαίνεται. Εκεί, θα μυηθεί στις μυστικές εναλλακτικές διαστάσεις του σύμπαντος από μια ομάδα μάγων, που κρατά στα… επιδέξια χέρια της τα κλειδιά της Γνώσης. Για να κατακτήσει όμως τη δύναμη που χρειάζεται, θα πρέπει να ξεπεράσει τις σκοτεινές διαστάσεις και τις σκιές που απειλούν τον κόσμο γύρω του. Πάνω απ’ όλα όμως, θα πρέπει να αποφασίσει, αν θα επιστρέψει στον κόσμο των ανθρώπων ή θα παραμείνει στους κόλπους των μάγων…

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Πέμπτη (28/05) από την τηλεόραση.

21:00 Το μούτρο: Η επιστροφή – Ξένη ταινία –STAR

21:00 Ο υπέροχος Γκάτσμπυ – Ξένη ταινία – Open TV

21:30 Το πιο λαμπρό μπουζούκι – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

22:0 Doctor Strange – Ξένη ταινία – ALPHA

23:00 Ο κύριος Χολμς – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

23:15 Επιχείρηση: Καζίνο – Ξένη ταινία –STAR

00:00 Ένας και μοναδικός – Ξένη ταινία – MEGA

01:00 Αποσύνδεση – Ξένη ταινία – STAR

01:45 Transporter 3 – Ξένη ταινία – Open TV

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις