Υπέρ της συνέχισης του πρωταθλήματος η Νίκη Βόλου

Ξεκάθαρη ήταν η θέση της Νίκης Βόλου στη χθεσινή (27/05) τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ, στην οποία συμμετείχε ο πρόεδρος της Ένωσης S.L.2 & F.L., κ. Λεουτσάκος. Οι κυανόλευκοι, που εκπροσωπήθηκαν από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Βενέτη, δήλωσαν έτοιμοι να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα και υπέρ της διεξαγωγής των τριών τελευταίων αγωνιστικών. Στο κυανόλευκο στρατόπεδο υποστηρίζουν πως η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την 5η θέση που βρίσκονταν πριν την προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος κι εφόσον η Σούπερ Λιγκ 2 αποφασίσει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα, ένα πρωτάθλημα για το οποίο απομένουν 12 αγωνιστικές, μαζί με τα πλεϊ οφ, τότε δεν βλέπουν τον λόγο να μην ολοκληρωθεί ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα στο οποίο απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές.

Η μόνη περίπτωση να δεχθεί η Νίκη Βόλου να συζητήσει οποιοδήποτε άλλο σενάριο είναι να υπάρξει ρητή και ξεκάθαρη απόφαση για αναδιάρθρωση που θα της εξασφαλίζει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2. Γι’ αυτόν τον λόγο και δεν δέχθηκε την πρόταση να γίνει επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος όσον αφορά τις πρώτες δύο θέσεις, όπως δεν δέχθηκε και ο Διαγόρας που διεκδικεί, επίσης, ένα εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία.

Να σημειώσουμε πως η πλειοψηφία των ομάδων θέλει την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, ελπίζοντας παράλληλα πως θα προχωρήσει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Η συζήτηση δεν κατέληξε σε οποιαδήποτε απόφαση και το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη Τρίτη, έχοντας και νέα δεδομένα στην «εξίσωση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις