Ψάχνει λύσεις ο Παπαδόπουλος

Η αξιοποίηση του παράγοντα έδρα είναι το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό Βόλου στα παιχνίδια που έρχονται, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας 9/11 με τον Παναιγιάλειο, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να προσεγγίσουν τις ομάδες της κορυφής. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Σούλης Παπαδόπουλος, στο ματς…

…της Δευτέρας καλείται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, μέσα από τους ετοιμοπόλεμους παίκτες που διαθέτει η ομάδα, με το πρόβλημα να εστιάζεται κυρίως μεσοεπιθετικά. Αν και ακόμη είναι νωρίς για να δούμε ποιος θα αγωνιστεί πίσω από τον φορ, που θα είναι οι Διαμαντόπουλος, ίσως δούμε τον Ηλία Τσιλιγκίρη να παίζει σε πιο ελεύθερο ρόλο, ενώ δεν αποκλείεται να δώσει την ευκαιρία ο προπονητής του Ολυμπιακού στο νεαρό Φίλιππο Σκοπελίτη. Όπως και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τα Χανιά, όπου ο Σκοπελίτης αγωνίστηκε και μάλιστα σημείωσε το μοναδικό γκολ του Ολυμπιακού σ’ εκείνο το παιχνίδι.
Υπάρχουν μπροστά αρκετές ακόμη μέρες για να δουλέψει η ομάδα και να αποφασίσει η τεχνική ηγεσία για τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα, με τον Ολυμπιακό να είναι συνηθισμένος από την αρχή της χρονιάς να ζει με τα προβλήματα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις