Το “ευχαριστώ” του Θησέα στους συντελεστές της εκπληκτικής του πορείας

Ο Θησέας Αγριάς αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του 3ου ομίλου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τερματίζοντας στη 2η θέση πίσω από τον πρωταθλητή Πιερικό. Η διοίκηση των πράσινων ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας.

Η ανακοίνωση:

Στη 2η θέση του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, βρήκε την ομάδα μας, το κατά τα άλλα άδοξο τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν. Ένα άδοξο τέλος που δεν μας επέτρεψε να χαρούμε και να πανηγυρίσουμε όπως θα θέλαμε μια τόσο ιστορική στιγμή για τον σύλλογο μας.

Νιώθουμε όμως την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την εκπληκτική πορεία.

Ευχαριστούμε τον προπονητή μας κ. Λάκη Μπακάλη που ήταν ο αρχιτέκτονας της φετινής επιτυχίας καθ’ όσον με τις προπονητικές του ικανότητες αλλά και τους πολύ λεπτούς του χειρισμούς σε όλες τις κρίσιμες στιγμές τις σεζόν, κατάφερε να εκτοξεύσει την ομάδα μας αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι είναι εκ των κορυφαίων προπονητών της κατηγορίας.

Ευχαριστούμε τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Λευτέρη Φούτρη που με τη σκληρή δουλειά κατάφερε να απογειώσει το δίδυμο των τερματοφυλάκων μας.

Ευχαριστούμε πολύ, όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας που τίμησαν με την παρουσία τους, τη φανέλα της ομάδας μας αλλά και κόσμησαν τα γήπεδα της κατηγορίας με την παρουσία τους σε αυτά, δεδομένου ότι πέραν από πολύ καλοί ποδοσφαιριστές είναι και αδαμάντινοι χαρακτήρες προσφέροντας τον καλύτερο εαυτό τους, τον οποίο πολλές φορές υπερέβαλαν προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδος.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια, τους χορηγούς μας, τους επαγγελματίες που επέλεξαν να διαφημιστούν μέσω της ομάδας μας καθώς και όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας που στάθηκαν στο πλευρό μας καθ” όλη την διάρκεια της σεζόν.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Με τιμή

Δ.Σ. Θησεύς Αγριάς Γ.Σ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις