Αναβλήθηκαν για τις 4 Ιουνίου οι εκλογές στον Ρήγα Φεραίο

Η προγραμματισμένη για σήμερα γενική συνέλευση του Ρήγα Φεραίου, που είχε ως αποκλειστικό θέμα τις εκλογές για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου αναβλήθηκε για την Πέμπτη 4 Ιουνίου. Τον λόγο εξήγησε με την κάτωθι ανακοίνωση η εφορευτική επιτροπή που αποτελείται από τους Μαρία Καλαμπούκα, Γιώργο Καρτσώνα και Αχιλλέα Μακρή:
«Από τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, που εκλέχθηκε στην από 22/5/2020 γενική συνέλευση των μελών του Α.Σ. Βελεστίνου «Ρήγας Φεραίος», ανακοινώνεται ότι η προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 29/5/2020 επαναληπτική γενική συνέλευση, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4/6/2020, ώρα 20.30 στον πεζόδρομο του Βελεστίνου.
Η αναβολή κρίνεται απαραίτητη, διότι αναμένονται εντός της εβδομάδος οι τελικές αποφάσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) για την πολυσυζητημένη αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Αναμένουμε τις εξελίξεις που ενδεχομένως να επηρεάσουν και τον σύλλογό μας, αφού ο Ρήγας τερμάτισε ως δευτεραθλητής στο πρωτάθλημα και ενδέχεται να ανέβει στην Γ’ Εθνική».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις