TV: Οι ταινίες της Παρασκευής (29/05)

Στις 21:00 το STAR προβάλει το θρίλερ μυστηρίου «Εκτός εαυτού». Ο Ντάμιαν Χέιλ, ένας δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας, ζει τις τελευταίες του ημέρες, γιατί ο καρκίνος που κουβαλάει στο σώμα του, βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Συναντώντας τον καθηγητή Ολμπράιτ, τον ενημερώνει για μια νέα επαναστατική μέθοδος στην ιατρική, στην οποία η συνείδηση κάποιου ανθρώπου μεταφέρεται τεχνητά σε άλλο υγιές και νεότερο σώμα. Ο Ντάμιαν αποφασίζει να υποστεί αυτή τη διαδικασία με τις όποιες συνέπειες. Με νέο ‘’πρόσωπο’’ πλέον και με νέο όνομα, Έντουαρντ Κίτνερ, ξεκινάει μια νέα ζωή. Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε, γιατί αυτό που δεν γνωρίζει, είναι το σκοτεινό παρελθόν που ‘’κουβαλάει’’ ο Ντάμιαν. Όταν το αντιλαμβάνεται, ο χρόνος του είναι ελάχιστος.

Στις 22:00 ο ALPHA θα δείξει την ξένη ταινία «Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου». Αρχές δεκαετίας 60 και ο χαρισματικός μικροαπατεώνας Τσέστερ μαζί με τη σύζυγό του, Κολέτ, φτάνουν στην Αθήνα για σύντομες διακοπές. Κατά την επίσκεψη τους στην Ακρόπολη, γνωρίζουν τον Ράινταλ, έναν νεαρό Αμερικάνο που εργάζεται εκεί ως ξεναγός, ενώ παράλληλα απολαμβάνει να εξαπατά τουρίστες όταν του δίνεται η ευκαιρία. Γοητευμένος από την ομορφιά της Κολέτ και τη φινέτσα του Τσέστερ, δέχεται την πρόσκληση τους για δείπνο. Όταν όμως ο Τσέστερ του ζητά να τον βοηθήσει σε μια προσωπική του υπόθεση, ο Ράινταλ διαπιστώνει ότι έχει μπει σε μία παγίδα, από την οποία ο μόνος τρόπος να αποδράσει είναι να ρίξει μέσα της αυτόν που τον παγίδευσε…

Στις 22:30 η ΕΡΤ 2 θα δείξει την κωμωδία «Μαμά γύρισα». Η 40άχρονη Στεφανί είναι μια επιτυχημένη αρχιτέκτονας, η οποία πρόσφατα έχασε τον πατέρα της, τη δουλειά της, πήρε διαζύγιο και έχασε την επιμέλεια του γιου της. Χωρίς χρήματα και σπίτι, αποφασίζει να επιστρέψει στο πατρικό της για να ζήσει μαζί με την υπερπροστατευτική μητέρα της. Αν και η υποδοχή είναι άκρως εγκάρδια, σύντομα η υπομονή και των δύο γυναικών θα περάσει από σαράντα κύματα, καθώς η Στεφανί θα υποστεί την υπερβολική θέρμανση του διαμερίσματος, θα ακούει συνεχώς τις μουσικές επιλογές της μαμάς της και θα δέχεται τις ατελείωτες «πολύτιμες» μητρικές συμβουλές για το πώς πρέπει να κάθεται στο τραπέζι και να ζει τη ζωή της. Όταν εμφανιστεί και η υπόλοιπη οικογένεια για ένα οικογενειακό δείπνο, μυστικά θα αποκαλυφθούν το ένα μετά το άλλο με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Παρασκευή (29/05) από την τηλεόραση.

21:00 Το χρονικό της Νάρνια – Ταινία κινουμένων σχεδίων – Open TV

21:00 Εκτός εαυτού – Ξένη ταινία – STAR

21:30 Αγάπη μου παλιόγρια – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

22:00 Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου – Ξένη ταινία – ALPHA

22:30 Μαμά γύρισα – Ξένη ταινία -ΕΡΤ 2

23:30 Απρόσκλητος επισκέπτης – Ξένη ταινία – STAR

23:45 Εξολοθρευτής: Η σωτηρία – Ξένη ταινία – ANT1

01:45 Ο Χάρι Πότερ και η κάμαρα με τα μυστικά – Ξένη ταινία – STAR

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις