Ο Ρόκα θα αποφασίσει για τον διάδοχο του Δώνη στον Παναθηναϊκό

Παρελθόν θα αποτελέσει στο τέλος της σεζόν ο Γιώργος Δώνης και ο Παναθηναϊκός καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του.
Φυσικά και η συγκεκριμένη απόφαση βαραίνει τον τεχνικό διευθυντή. Ο Τσάβι Ρόκα θα το πάρει πάνω του, όπως θα συνέβαινε και με τον οποιονδήποτε είχε το συγκεκριμένο πόστο.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής ήταν προϊδεασμένος για ό,τι θα ακολουθούσε. Μπορεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα να βρισκόταν στη Βαρκελώνη, όμως, επικοινωνούσε με τον Γιάννη Αλαφούζο. Φαινόταν από την όλη στάση του πως γνώριζε ότι ο Δώνης τελειώνει.

Δεν έκανε το παραμικρό για να τον υπερασπιστεί όποτε μίλησε δημόσια, ενώ την Παρασκευή (29/5) πήγε στο Κορωπί και αρκέστηκε στο «γεια».

Όσο για την επόμενη ημέρα, ο Τσάβι Ρόκα έχει αρχίσει να κάνει την προεργασία του. Μπορεί για όλους εμάς να είναι νωρίς, όμως, ο Καταλανός δεν έμαθε τώρα πως πρέπει να ψάξει για τον επόμενο.

Το ποιος θα είναι αυτός, προφανώς και δεν μπορεί να απαντηθεί αυτή τη χρονική στιγμή. Θα πρέπει, άλλωστε, να γίνει και η συνάντηση Αλαφούζου – Δώνη.

Δεδομένο είναι ότι τα πρώτα ονόματα που θα ακουστούν είναι των Ιμανόλ Ιντιάκεθ και Τόμας Κρίστιανσεν και αυτό γιατί αποτέλεσαν επιλογές του Ρόκα στην ΑΕΚ Λάρνακας. Προς το παρόν, όμως, είναι μία απλή σκέψη που μπορεί να κάνει ο καθένας και τίποτα περισσότερο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις