Επέστρεψαν στο γήπεδο οι “μικροί” του Βόλου

Από την περασμένη Τετάρτη ξεκίνησαν την μεταβατική περίοδο οι αθλητές των ομάδων Νέων (Κ19, Κ17, Κ16, Κ14). Σύμφωνα με υπουργική απόφαση έχουν δικαίωμα ομαδικών προπονήσεων και χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων οι αθλητές άνω των 13 ετών.
Οι υπεύθυνοι της ακαδημίας αφού καλωσόρισαν τους αθλητές, ενημέρωσαν τους προπονητές και τους αθλητές για όλα τα μέτρα ασφάλειας που πρέπει να τηρούνται ευλαβικά και σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ.
Όλοι οι αθλητές έδειξαν να ευχαριστιούνται της επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους μετά από 2,5 μήνες αποχής, έδειξαν κάπως προβληματισμένοι για τα αυστηρά μέτρα προστασίας αλλά και αποφασισμένοι να δουλέψουν όσο περισσότερο μπορούν μαζί με τους προπονητές τους ώστε να είναι έτοιμοι για τη νέα συμμετοχή αυτών στα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ.
Όλοι οι αθλητές υποχρεωτικά πέρασαν προαγωνιστικό έλεγχο από τον γιατρό και διαθέτουν Ιατρική Βεβαίωση, σε κάθε προπόνηση γίνεται θερμομέτρηση από ειδικά θερμόμετρα μετώπου που προμηθεύτηκε ο σύλλογος ενώ η απαγορεύεται η χρήση αποδυτηρίων αλλά και παρουσίας οποιουδήποτε στο γήπεδο, εκτός των αθλητών και των προπονητών.
Οι μικροί του Βόλου διψούν για νέες προκλήσεις και το σύνθημα της ακαδημίας είναι:
“Γυμναζόμαστε με ασφάλεια, αναμένουμε νέες μοναδικές εμπειρίες στη Σούπερ Λιγκ”.