Μουφί: «Μου έκανε πρόταση ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Φαχντ Μουφί, ο οποίος δήλωσε πως του έχει γίνει πρόταση. Πρόκειται για τον 24χρονο δεξιό μπακ της Τοντέλα. Που όταν θα λήξει η σεζόν θα μείνει ελεύθερος.

Ο Μουφί αγωνίζεται κυρίως ως δεξί μπακ, ενώ μπορεί να παίξει και στο αλλο άκρο της άμυνας. Το όνομα του φέρεται να έριξε στο μεταγραφικό τραπέζι ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Μουφί μιλώντας στην ιστοσελίδα «alaraby.co.uk», είπε πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη καταθέσει την πρόταση του.

«Η Πόρτο μάς έκανε πρόταση για 350.000 ευρώ, όμως εμείς την απορρίψαμε. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό που προσφέρει 1 εκατομμύριο ευρώ και μου έχει κάνει την πιο καλή πρόταση για συμβόλαιο.

Πιο καλή από την Πόρτο και από οποιαδήποτε άλλη κρούση. Θα δούμε στο προσεχές διάστημα επακριβώς τι θα γίνει. Προς το παρόν επικεντρώνομαι στο να τελειώσει η σεζόν», είπε ο Μουφί.

Ο Ολυμπιακός, στην παρούσα φάση κάνει τις κινήσεις του και για τον Μπρούνο Γκασπάρ.

Η οψιόν αγοράς από την Σπόρτινγκ είναι στο 1 εκατ. ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ρίξουν την τιμή.

Παράλληλα είναι σε επαφές και με τον Γκασπάρ για να μειώσουν τις απολαβές του. Στη Σπόρτινγκ παίρνει κοντά στις 650.000ν ευρώ.

Μεγάλο ποσό αν αναλογιστεί κανείς πως λογίζεται για δεύτερος δεξιός μπακ.

Ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να έχει κάνει κίνηση για τον Μουφί. Να τον κρατάει σε ενδεχόμενο που προκύψουν θέματα ενίσχυσης στο δεξί άκρο της άμυνας.

Βέβαια για τον 24χρονο άσο έχει δείξει ενδιαφέρον και η Πόρτο, αλλά και η Μπράγκα.