Με την άνεση των 27 βαθμών μπαίνει στα πλέι άουτ ο Βόλος

Σε μία εβδομάδα, το επόμενο Σάββατο 6 Ιουνίου, ο Βόλος ρίχνεται στη «μάχη» των πλέι άουτ και θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη.
Ο Πανιώνιος είναι ο ουραγός του πρωταθλήματος και πολύ δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση, που οδηγεί απευθείας στον υποβιβασμό. Έχει 11 βαθμούς και θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσει είτε τον Παναιτωλικό που έχει 17, είτε την Ξάνθη που είναι πιο πάνω στη βαθμολογία με 18 βαθμούς.
Γνωρίζοντας, πλέον, τον πρώτο του αντίπαλο στα πλέι οφ, ο Βόλος καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για το παιχνίδι της Ν. Σμύρνης, γνωρίζοντας πως θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια ομάδα που «καίγεται» στην κυριολεξία για βαθμούς. Από την πλευρά τους οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου έχουν τη βαθμολογική άνεση των 27 βαθμών και θα αγωνιστούν χωρίς άγχος.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» συνεχίστηκε και χθες κανονικά χωρίς προβλήματα, με τους ποδοσφαιριστές να γυμνάζονται κανονικά. Πλην του τιμωρημένου Ίκερ Γκουαροτσένα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις