Βοσνιάδης: «Σέντρα στις 14 ή 21 Ιουνίου στη Σούπερ Λιγκ 2»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης εξέφρασε την άποψη πως το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 θα αρχίσει ή στις 14 ή στις 21 Ιουνίου. Αναλυτικά όσα είπε στον «athlitiko»:

«Εμείς ετοιμαζόμαστε. Κάθε μέρα είμαστε στην προπόνηση. Τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση. Περιμένουμε να παίξουμε. Εάν παρθούν αποφάσεις για να παίξουμε, πιστεύω ότι θα είμαστε μια ομάδα όπως πρέπει για να διεκδικήσει αυτό που είχε πετύχει -και καλύτερα- και είχε σταματήσει το Μάρτιο. Δείχνουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Με πολλή δουλειά θα περιμένουμε την έναρξη. Εάν παρθεί οποιαδήποτε άλλη απόφαση, από εκεί και μετά θα κρίνουμε κι εμείς τι θα κάνουμε».

Ποια είναι η αίσθηση σας, θα παίξουμε;
«Εγώ πιστεύω ότι θα παίξουμε! Απ’ τη στιγμή που ξεκίνησε η Σούπερ Λιγκ πιστεύω ότι θα παίξουμε. Βέβαια, προέχει πάντα η ασφάλεια, εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα, εκεί θα σηκώσουμε τα χέρια, αλλά το σημαντικό είναι ότι παίρνουμε τα κατάλληλα μέτρα. Καθημερινά υπάρχει αυτό που πρέπει να υπάρχει ως στάνταρ στην προπόνηση ώστε να μην κινδυνεύουν οι ποδοσφαιριστές. Περιμένουμε την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων και από ‘κει και μετά θα δώσουμε τη μάχη μας για να πετύχουμε το στόχο μας».

Μάλλον ξεκινάνε οι ομαδικές γιατί δόθηκε το πράσινο φως…
«Ακριβώς. Περιμένουμε την έναρξη. Πιστεύω πως επειδή είμαστε μια ομάδα που έχει πολύ καλούς αθλητές κι επειδή τα παιδιά δούλεψαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα με τον τρόπο που είχαμε επιλέξει, δείχνουμε -και αυτή τη στιγμή- ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Δηλαδή με μια εβδομάδα προπονήσεων δείχνουμε ότι είμαστε καλά και δεν θα χρειαστούμε πολύ χρόνο για να πατήσουμε στα πόδια μας».

Μπορείς να πιθανολογήσεις την ημερομηνία έναρξης;
«Πιστεύω ότι θα είναι την πρώτη ή την επόμενη εβδομάδα μετά την έναρξη της Σούπερ Λιγκ. Το πολύ 20, 21 γιατί μετά δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Θα είναι κάπου 14 με 21 από την ώρα που θα δοθεί το “ok”. Αυτές οι δύο ημερομηνίες είναι οι πιθανές από την ώρα που θα πουν “ok” ξεκινάμε…».