TV: Οι ταινίες του Σαββάτου (30/05)

Στις 21:00 το STAR προβάλει την περιπετειώδη ταινία φαντασίας «Χάρι Πότερ: Ο αιχμάλωτος του Αζκαμπάν». Ο 13χρονος πλέον Χάρι Πότερ έρχεται ξανά στο Χόγκουαρτς, το οποίο φυλάσσουν οι τρομακτικοί Παράφρονες, αναζητώντας το δραπέτη Σείριο Μπλακ, ένα μάγο που σχετίζεται με το θάνατο των γονέων του Χάρι. Ποιος είναι όμως στην πραγματικότητα ο πρώην φυλακισμένος του Αζκαμπάν και ποια είναι η σχέση του με τον καθηγητή Λούπιν, ο οποίος θα μάθει στον Χάρι πώς να αντιδρά στην παραλυτική δύναμη που έχουν πάνω του οι Παράφρονες;

Στις 22:00 ο ALPHA θα δείξει την ξένη ταινιά «Σχεδόν έρωτας». Στην πτήση από Λος Άντζελες προς Νέα Υόρκη, ο Όλιβερ και η Έμιλυ θα έχουν μια σύντομη γνωριμία, που αμέσως όμως καταλαβαίνουν και οι δύο ότι δεν θα μπορούσε να έχει συνέχεια, λόγω ασυμβατότητας χαρακτήρων. Η ζωή, ωστόσο, φαίνεται να έχει άλλη άποψη, αφού τα επόμενα επτά χρόνια δεν θα είναι λίγες οι αφορμές που θα τους φέρνουν κοντά: χωρισμοί, νέες σχέσεις, αλλαγές στην καριέρα, αποφάσεις, νέα σχέδια και πάλι απ’ την αρχή. Παρόλο που δεν συντονίζονται, παρόλο που διαφέρουν, ο Όλιβερ και η Έμιλυ δεν παύουν να συναντιούνται. Κι ενώ τελικά αυτό που ψάχνουν στους άλλους είναι η αγάπη που αναβάλλεται συνεχώς, αρχίζουν τελικά να αναρωτιούνται μήπως την έχουν ήδη βρει, και απλώς δεν το έχουν καταλάβει… Ο Άστον Κούτσερ και η Αμάντα Πιτ σε μια ανάλαφρη, όσο και γλυκόπικρη… απογείωση στον θολό ορίζοντα των σύγχρονων σχέσεων, με τις μεγάλες απαιτήσεις, τις ιδιοτροπίες και τις κρυφές αλήθειες, που μόνο το χιούμορ μπορεί να τις ξεσκεπάσει.

Στις 22:50 το MEGA προβάλει την ξένη επιστημονικής φαντασίας «Οι επιβάτες». Ένα ταξίδι με φόντο το διάστημα που οδηγεί 5000 επιβάτες σε μια διαφορετική ζωή σε άλλο πλανήτη. Μια μηχανική βλάβη όμως αφυπνίζει 90 χρόνια νωρίτερα από τον τελικό προορισμό έναν από τους εν υπνώσει επιβάτες του τεράστιου διαστημοπλοίου. Ζώντας μόνος του για ένα χρόνο, ο Τζιμ φτάνει στα όρια της απόγνωσης και αποφασίζει να ξυπνήσει μια όμορφη νεαρή γυναίκα, την Ορόρα. Προσπαθώντας να λύσουν το μυστήριο της βλάβης, ανακαλύπτουν ότι το διαστημόπλοιο κινδυνεύει. Δυο άγνωστοι μάχονται για τον ίδιο σκοπό: να σώσουν το διαστημόπλοιο με τους 5000 επιβάτες.

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Σάββατο  (30/05) από την τηλεόραση.

20:00 Η χαρτοπαίχτρα – Ελληνική ταινία – ALPHA

20:50 Οι άγγελοι του Τσάρλι – Ξένη ταινία – MEGA

21:00 Χάρι Πότερ: Ο αιχμάλωτος του Αζκαμπάν – Ξένη ταινία – STAR

22:00 Σχεδόν έρωτας – Ξένη ταινία – ALPHA

22:30 Καύσωνας – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 2

22:50 Οι επιβάτες – Ξένη ταινία – MEGA

23:00 Desperado – Ξένη ταινία – ANT1

23:45 Leathal Weapon – Ξένη ταινία -STAR

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις