Γιώργος Βλιώρας: Της ανόδου…

Την πλήρη διαφωνία του με τις αποφάσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για την άνοδο 64 συνολικά ομάδων από τα εθνικά πρωταθλήματα, κατέθεσε με ανάρτησή του στο Facebook, o Γιώργος Βλιώρας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου θεωρεί πως το προϊόν υποβαθμίζεται και πλέον το ελληνικό μπάσκετ θα βρεθεί στο σημείο “μηδέν”. Με την άποψη του Βολιώτη προπονητή, συμφώνησε με σχετικό σχόλιο ο ισχυρός άνδρας της μπασκετικής Νίκης, Μπάμπης Τουτουντζόγλου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Βλιώρα και το σχόλιο του Μπάμπη Τουτουντζόγλου:

Της ανόδου…

Η χθεσινή μέρα (29/5/20 ) θα γιορτάζεται στο εξής σαν εθνική γιορτή στον χώρο του μπάσκετ στην χώρα μας . Συνολικά 64 ομάδες, ναι καλά διαβάζετε, 64 ομάδες ανέβηκαν κατηγορία στα εθνικά πρωταθλήματα της ΕΟΚ. Συνολικά 136 !!!!!!!! ομάδες θα αγωνίζονται σε Α2 , Β , και Γ ΕΘΝΙΚΗ.

Με το πρόσχημα της κρίσης, πήραμε την χειρότερη απόφαση για το άθλημα, αυτό που θα δούμε τα επόμενα χρόνια δεν θα έχει προηγούμενο στην υποβάθμιση του αθλήματος .

Επικυρώθηκαν βαθμολογίες χωρίς να ληφθούν υπόψη ρεπό που είχαν κάνει ομάδες, λιγότερα παιχνίδια που είχαν κάνει άλλες , πιάστηκαν ΚΟΡΟΙΔΑ όσοι πραγματικά είχαν επενδύσει και άξιζαν την άνοδο, βγήκαν μάγκες όσοι είχαν μπάρμπα στην Κορώνη.

Αλήθεια γιατί να επενδύσει κάποιος σε ένα τόσο υποβαθμισμένο προϊόν γιατί να δώσει χορηγία σε ένα πρωτάθλημα που θα παίζετε μεταξύ συγγενών κ φίλων .

Θέλησαν οι άνθρωποι της ΕΟΚ να βοηθήσουν τα σωματεία να μην έχουν μετακινήσεις. ΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ αν δεν έχει ένα σωματείο χρήματα να κάνει μια μετακίνηση 200 km που ήταν το ανώτερο, καλύτερα να το κλείσει το μαγαζί ή να το αφήσει σε άλλους.

Αν ήθελε πραγματικά να βοηθήσει η ομοσπονδία, ας πλήρωνε η ίδια της διαιτησίες ή ας επιχορηγούσε τα σωματεία για τις μετακινήσεις, τρόποι υπήρχαν ΘΕΛΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ .

Μετά και την χειρότερη Α1 επαγγελματική κατηγορία που ζήσαμε φέτος, πολύ φοβάμαι ότι βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν.

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ σε όλους …….

To σχόλιο του Μπάμπη Τουτουντζόγλου:

#ilovethisgame

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις