Καμπουράκης (Διαγόρας): Δεν είναι δίκαιο να ανέβουν μόνο οι δύο πρώτοι

Ξεκάθαρο πλάνο για τον αριθμό των ομάδων που θα κερδίσουν την άνοδό τους στην επόμενη κατηγορία ζητάει ο Διαγόρας με αφορμή και την προχθεσινή τηλεδιάσκεψη των ομάδων της κατηγορίας! Αυτό τόνισε μιλώντας χθες στην «Αθλητική Ροδιακή» ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μαίος Καμπουράκης.

Συγκεκριμένα, τόνισε:
«Ο Διαγόρας όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Football League είναι υπέρ του να μην εκκινήσει φέτος το πρωτάθλημα καθώς είναι ένας μεγάλος προβληματισμός το οικονομικό. Από εκεί και πέρα όμως επιθυμία μας είναι να υπάρξει μια συγκεκριμένη απόφαση και για την άνοδο. Συμφωνούμε δηλαδή να μην υποβιβαστεί κανείς αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να μας πουν και πόσοι θα ανέβουν. Αν είναι δηλαδή να ανέβουν μόνο δυο, ο Διαγόρας δεν συμφωνεί».

Ο κ. Καμπουράκης πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Θεωρούμε ότι λόγω της βίαιης διακοπής του πρωταθλήματος δεν είναι δίκαιο το να ανέβουν μόνο οι δυο πρώτοι, όπως προέβλεπε η προκήρυξη. Θα πρέπει να παρθεί απόφαση για την άνοδο επιπλέον ομάδων».

Σχετικά με το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης, ο κ. Καμπουράκης τόνισε τα ακόλουθα:
«Ο Διαγόρας έχει υπογράψει για την πραγματοποίηση αναδιάρθρωσης και τη δημιουργία μιας νέας Β’ Εθνικής που θα γίνει σε δυο ομίλους. Από εκεί και πέρα όμως θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό να υπάρξει και ένα plan b. Πρέπει να έχουμε ένα δεύτερο πλάνο σε περίπτωση που δεν προχωρήσει αυτό».

rodiaki.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις