Αρχίζουν οι προπονήσεις στον Ερμή

Στον Ερμή επιστρέφουν στις προπονήσεις και ο σύλλογος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για τους μικρούς ποδοσφαιριστές του. Σε αυτή αναφέρει τα εξής:
«Επιστροφή στο γήπεδο… Καταρχήν, ευχαριστούμε τους γονείς και αθλητές μας για την κατανόηση και θέλουμε ως Ερμής να επισημάνουμε ότι προέχει η υγεία όλων.
Είναι άλλωστε και μία δέσμευση του κάθε συλλόγου προς τους αθλητές του.
Όλο αυτό το διάστημα που προέκυψε με την πανδημία μας έφερε όλους μας αντιμέτωπους με μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Ιδιαίτερα ως ακαδημία φέρουμε μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στα ίδια τα παιδιά και οικογένειές αυτών.
Επιπολαιότητα δεν χωράει. Έχοντας λάβει έγγραφη βεβαίωση από τις επίσημες αρχές, ότι μας επιτρέπει να διεξάγουμε προπονήσεις στο Volos Football Land, είμαστε στην ευχάριστη θέση να δεχτούμε αθλητές μας.
Από Τρίτη 2 Ιουνίου ξεκινούν οι προπονήσεις για τους αθλητές μας άνω των 13 ετών. Πάντοτε λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών.
Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα των προπονήσεων έχει ως εξής: Τρίτη 2/6, Πέμπτη 4/6 και Παρασκευή 5/6, με ώρα έναρξης 19.30. Ώρα προσέλευσης 19.15.
Δεν ξεχνάμε ότι απαραίτητη και αναγκαία προϋπόθεση για την συμμετοχή στις προπονήσεις είναι η προσκόμιση της σχετικής ιατρικής βεβαίωσης ότι ο αθλητής/τρια είναι κλινικά υγιής και η οποία θα φέρει υπογραφή και σφραγίδα γιατρού.
Όσοι λοιπόν έχουν καθυστερήσει να εξετασθούν από γιατρό τους δίνεται χρόνος μέχρι και Δευτέρα 1η Ιουνίου. Παρακαλώ όπως αποστείλετε την βεβαίωση γιατρού στο εξής mail, ώστε να γνωρίζουμε και ποιοί θα εισέλθουν: [email protected].
Όσοι προσέλθουν θα χρειαστεί προηγουμένως να στείλουν μήνυμα, ώστε να είναι ενήμερος ο φύλακας, όπως επίσης να έχουν μαζί τους τα ακόλουθα προσωπικά πράγματα: ατομικό νερό, ατομικό αντισηπτικό, ατομικά ρούχα. Η αθλητική εγκατάσταση έχει φροντίσει για τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, όμως δεν είναι κακό να μας γίνει συνήθεια και η ατομική ευθύνη. Έχουμε μπει σε μία νέα κατάσταση δεδομένων και οφείλουμε να προσαρμοστούμε. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πατάει ποδοσφαιρικό γήπεδο… επιτέλους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις