TV: Οι ταινίες της Κυριακής (31/05)

Στις 21:15 ο ΣΚΑΪ προβάλει την ξένη ταινία δράσης και επιστημονικής φαντασίας «Εξολοθρευτής: Γένεσις». Ενώ ο πόλεμος των ανθρώπων εναντίον των μηχανών μαίνεται ακόμα, ο ηγέτης της ανθρώπινης αντίστασης, Τζον Κόνορ, στέλνει τον λοχία Κάιλ Ρις πίσω στο 1984 για να προστατεύσει την νεαρή μητέρα του, τη Σάρα Κόνορ. Αυτή τη φορά όμως αναπάντεχα γεγονότα έχουν αλλάξει το παρελθόν και απειλούν το μέλλον όλης της ανθρωπότητας.

Στις 22:00 ο ALPHA θα δείξει την περιπέτεια φαντασίας «Πειρατές της Καραϊβικής: Το τέλος του κόσμου». Αφού οι φίλοι του κατάφεραν να σώσουν τον Τζακ Σπάροου από τη Γη των Νεκρών, ο τολμηρός κουρσάρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα πρόκληση: τη σκοτεινή συμμαχία του Ντέιβι Τζόουνς και του Λόρδου Κάτλερ Μπέκετ, που θέλουν να αφανίσουν όλους του πειρατές για να αποκτήσουν την κυριαρχία των θαλασσών. Η μόνη που μπορεί να βοηθήσει τον Τζακ Σπάροου και την ομάδα του απέναντι σε αυτή την ανίερη συμμαχία, είναι η θεότητα Καλυψώ, που όμως βρίσκεται παγιδευμένη μέσα σε μια σκοτεινή δύναμη. Η απελευθέρωσή της είναι μονόδρομος για τον Τζακ Σπάροου. Για να το καταφέρει, όμως, καλείται να παραχωρήσει πολλά περισσότερα, από όσα είναι διατεθειμένος να δώσει…

Στις 22:50 το MEGA θα δείξει το θρίλερ «Σάκος με κόκαλα». Το μυθιστόρημα τρόμου του Στίβεν Κινγκ, «Bag of Bones» παίρνει σάρκα και οστά σε μια στοιχειωμένη ερωτική ιστορία. Πρωταγωνιστής είναι ένας πετυχημένος συγγραφέας ο οποίος μετά το θάνατο της γυναίκας έρχεται αντιμέτωπος με ένα συγγραφικό «σοκ» και δεν μπορεί να γράψει ούτε μια λέξη. Μάλιστα, ενώ δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά, όταν πέθανε η γυναίκα του ανακαλύπτει πως ήταν έγκυος αλλά δεν του το είχε πει. Τέσσερα χρόνια μετά δεν μπορεί να ξεπεράσει το χαμό της και εξακολουθεί να μην έχει καταφέρει να γράψει κάτι. Τελευταία, ταλαιπωρείται από φρικτούς εφιάλτες που σχετίζονται με το παλιό του εξοχικό σπίτι στη λίμνη, σε μια απομακρυσμένη περιοχή στο Μέιν, στο Σάρα Λαφς. Αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τους φόβους και τους εφιάλτες του, μετακομίζει πίσω στο ίδιο σπίτι, που οι ντόπιοι αποκαλούν «Το Γέλιο της Σάρα». Εκεί αντί για ηρεμία θα έρθει αντιμέτωπος με ακόμα μεγαλύτερες και ζωντανές προκλήσεις που θα στοιχειώσουν την καθημερινότητά του. «Πρωταγωνιστεί» σε μια οικογενειακή ιστορία όπου θα προσπαθήσει να προστατέψει μια νεαρή χήρα και την κόρη της από την επιρροή του Μαξ Ντέβορ ,ενός πανίσχυρου και κακόβουλου άντρα. Το μυστήριο του Σάρα Λαφς εγκυμονεί κινδύνους και ζωντανούς εφιάλτες αλλά μέσα από αυτό το πεδίο δράσης ο Μάικλ Νούναν επανακτά τη συγγραφική του ικανότητα. Τι θα συμβεί τελικά στο αινιγματικά «ήρεμο» σπίτι στη λίμνη;

Στις 00:45 ο ΣΚΑΪ προβάλει την ξένη ταινία «Η Ομίχλη». Παγιδευμένοι από μια περίεργη ομίχλη, οι κάτοικοι του Αντόνιο Μπέι γίνονται θύματα θανατηφόρας εκδίκησης. Εκατό χρόνια πριν, στη βραχώδη ακτή της πόλης, ένα πλοίο με λεπρούς ναυάγησε και βούλιαξε αύτανδρο, από ένα κακόβουλο σχέδιο των ιδρυτών της πόλης. Τώρα τα φαντάσματα των ανθρώπων αυτών βγαίνουν από τον υγρό τάφο, ζητώντας αιματηρή εκδίκηση. Ψάχνουν τους απογόνους των ιδρυτών της πόλης, χωρίς να δείχνουν το παραμικρό έλεος για όποιον βρεθεί στο πέρασμά τους.

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Κυριακή  (31/05) από την τηλεόραση.

20:00 Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι – Ελληνική ταινία – ALPHA

20:50 Η νεράιδα και το παλικάρι – Ελληνική ταινία – MEGA

21:00 Ο άνθρωπος της καρπαζιάς – Ελληνική ταινία – STAR

21:15 Εξολοθρευτής: Γένεσις – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

21:30 Όλα τα καλά σκυλιά πάνε στον παράδεισο – Ταινία κινουμένων σχεδίων – ΕΡΤ 1

22:00 Πειρατές της Καραϊβικής: Το τέλος του κόσμου – Ξένη ταινία – ALPHA

22:00 Houdini – Ξένη ταινία – Open TV

22:15 Πενήντα αποχρώσεις του Greece – Κωμωδία – ANT1

22:30 Ματιά από τη νύχτα – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 2

22:50 Σάκος με κόκαλα – Ξένη ταινία – MEGA

23:45 Top Gun – Ξένη ταινία – Open TV

00:45 Η Ομίχλη – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

01:30 Ενώ εσύ κοιμόσουν – Ξένη ταινία – ALPHA