Ξεκίνησε η αγωνιστική δράση στην ακαδημία του Ρήγα Φεραίου

Πιο δυνατή από κάθε άλλη χρονιά είναι φέτος η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ρήγα Φεραίου που αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά ηλικιακά γκρουπ (2001 – 2003, 2004 – 2005, 2006 – 2008, 2009 – 2011). Στα τμήματα υποδομής της ομάδα του Βελεστίνου γίνεται πολύ καλή δουλειά και αυτό φαίνεται και από την πρώτη ομάδα,  την οποία απαρτίζουν πάρα πολλοί Βελεστινιώτες ποδοσφαιριστές.

Η αγωνιστική δράση στην ακαδημία του Ρήγα ξεκίνησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο από τον Αλμυρό. Όλα τα ηλικιακά γκρουπ αναμετρήθηκαν με τα αντίστοιχα του Άθλου Αλμυρού. Περισσότεροι από 60 νεαροί αθλητές του Ρήγα Φεραίου, αλλά και εκείνοι της ακαδημίας του Αλμυρού συμμετείχαν σε φιλικά παιχνίδια και διασκέδασαν, παίζοντας μπάλα.

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, οι γονείς ενός αθλητή παίζουν σημαντικό ρόλο στην πορεία και στην εξέλιξη του, ιδιαίτερα όταν αυτός βρίσκεται σε νεαρή ηλικία. Τις προσπάθειες των μικρών σε ηλικία, αλλά μεγάλων σε ταλέντο ποδοσφαιριστών του Ρήγα παρακολούθησαν δέκα περίπου γονείς, οι οποίοι ταξίδεψαν με το λεωφορείο του ”Tsinoudis Travel” από το Βελεστίνο μέχρι τον Αλμυρό, ενισχύοντας σημαντικά τις προσπάθειες τους.

Τα ηλικιακά γκρουπ 2001 – 2003 και 2004 – 2005 του Ρήγα Φεραίου θα συμμετέχουν σε πρωταθλήματα υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, ενώ ίσως υπάρξουν ανάλογες διοργανώσεις και για εκείνα του 2006 – 2008 και 2009 – 20011. Σε κάθε περίπτωση μέχρι την έναρξη των πρωταθλημάτων, αλλά και κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα πραγματοποιούνται φιλικοί αγώνες εντός και εκτός Βελεστίνου, ώστε να υπάρχει συνεχής αγωνιστική δράση στην ακαδημία του Ρήγα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι εγγραφές και οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά για τα τμήματα υποδομής της Βελεστινιώτικης ομάδας. Όσοι ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Ρήγα Φεραίου, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας, κ. Κουμανίδη Βασίλη, στο τηλέφωνο 694 668 3437.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις