Αρχίζουν προπονήσεις όλοι οι “μικροί” του Βόλου

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Βόλου αρχίζει από αύριο Τρίτη 2 Ιουνίου προπονήσεις, με τη διοίκηση του συλλόγου να τονίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε: «Αγαπητοί μας αθλητές και αγαπητοί μας γονείς,
Βάσει της νέας κοινής υπουργικής απόφασης της Γ.Γ.Α, σας ενημερώνουμε ότι η ακαδημία ποδοσφαίρου του Βόλου θα ξεκινήσει και πάλι τις προπονήσεις την Τρίτη 2 Ιουνίου.
ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ: Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των αθλητών στις προπονήσεις είναι o προ αγωνιστικός ιατρικός έλεγχος.
Για τον λόγο αυτό όλοι οι αθλητές θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση ότι είναι κλινικά υγιείς, η οποία θα φέρει σφραγίδα και υπογραφή γιατρού (παιδιάτρου, παθολόγου ή καρδιολόγου).
ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ: Χωρίς ιατρική βεβαίωση δεν θα επιτραπεί σε κανέναν αθλητή η είσοδός του στους χώρους του αθλητικού κέντρου.
ΟΔΗΓΙΕΣ: Με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των αθλητών μας και την υγεία αυτών θα τηρούνται πιστά οι γενικές οδηγίες ‘ασφαλούς άσκησης’ της Γ.Γ.Α, ο κάθε αθλητής της σχολής κατά την είσοδό του θα θερμομετρείται(έχουμε προμηθευτεί τελευταίας τεχνολογίας θερμόμετρα μετώπου), θα χρησιμοποιεί αντισηπτικό ενώ θα καταγράφεται, στον χώρο της γραμματείας.
Οι αθλητές για να λάβουν μέρος στις προπονήσεις θα πρέπει αφού προσκομίσουν την βεβαίωση προ αγωνιστικού ιατρικού ελέγχου, να έχουν μαζί τους:
1. Μικρό μπουκαλάκι αντισηπτικό ή αντιβακτηριδιακά μαντιλάκια
2. Πετσέτα για ατομική χρήση
3. Ατομικό μπουκαλάκι νερού
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας κ.Μιχάλη Καπουρνώτη (6936578196) ή με τους προπονητές Νατσικόπουλο Θανάση (6937182765), Μιλήγκα Γιώργο (6946266589), Ακτσιαλή Γιάννη, Δανόπουλο Γιώργο, Νατσικόπουλο Θανάση, Τσιντζιλώνη Απόστολο.
ΜΗΝΥΜΑ: Μένουμε υγιείς, ξαναβρισκόμαστε στα γήπεδα, προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας και αθλούμαστε με υπευθυνότητα και ασφάλεια”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις