Έντονη κινητικότητα στον Ολυμπιακό Βόλου σε όλα τα επίπεδα

Όπως έχουμε τονίσει, η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου όχι μόνο δεν παραμένει αδρανής, αλλά κινείται δυναμικά σε όλα τα επίπεδα. Ανέλαβε πρωτοβουλία να συντάξει πρόταση για αναδιάρθρωση των κατηγοριών, η οποία ως γνωστόν, υπερψηφίστηκε από την πλειοψηφία των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ και ήδη έχει πάρει το δρόμο της, ενώ συνεχίζει καθημερινά τις επαφές με παράγοντες του ποδοσφαίρου, αλλά και θεσμικά όργανα, με στόχο την υλοποίηση της αναδιάρθρωσης.
Παράλληλα, έχει αρχίσει ο σχεδιασμός της ομάδας, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να δίνουν βαρύτητα στην κατασκευή του προπονητικού κέντρου στον Άγιο Γεώργιο Φερών. Πέρυσι η ομάδα δεν κατάφερε να φτιάξει τις εγκαταστάσεις, όπως επιθυμούσε, υπό την πίεση και του χρόνου. Φέτος, η ΠΑΕ έχει ήδη αναθέσει σε τεχνική εταιρεία το έργο κατασκευής των γηπέδων, προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα και τα δύο γήπεδα να είναι στη διάθεση των «ερυθρολεύκων» για την προετοιμασία τους.
Επίσης, παρότι ακόμη επίσημα δεν έχει ολοκληρωθεί η χρονιά, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ προγραμματίζουν την επόμενη μέρα της ομάδας και ήδη έχουν αποφασίσει σε ποιους παίκτες θα στηριχθεί ο Ολυμπιακός και στο νέο πρωτάθλημα, από τον φετινό βασικό κορμό. Μάλιστα, σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΑΕ, το Σαββατοκύριακο υπήρξε επαφή με 10 ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, τους οποίους η διοίκηση επιθυμεί να κρατήσει στην ομάδα. Ανεξάρτητα αν ο Ολυμπιακός αγωνιστεί στη Φούτμπολ Λιγκ (αν δεν γίνει αναδιάρθρωση) ή στη Σούπερ Λιγκ 2.
Η διοίκηση κινείται και την απόκτηση ποδοσφαιριστών, καθώς έχει καταρτιστεί σχετική λίστα και γίνονται βολιδοσκοπήσεις σε παίκτες, ικανούς να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού Βόλου.
Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις. Το θέμα το χειρίζεται προσωπικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ευριπίδης Τσιμπανάκος και θα επιδιώξει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον Ολυμπιακό. Ήδη υπάρχουν επαφές και δύο-τρεις έμπειρους τεχνικούς, γνώστες της κατηγορίας και ικανούς να δημιουργήσουν ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο. Ο Ηλίας Σολάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το τεχνικό τιμ, καθώς θα προσφέρει και αυτός τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό Βόλου δίπλα στον προπονητή που θα αναλάβει.
Θυμίζουμε, πως οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν ενημερώσει επίσημα τον Ερασιτέχνη, πως στην περίπτωση που υπάρξει πραγματικό ενδιαφέρον και κάποια σοβαρή πρόταση από επιχειρηματίες να αναλάβουν το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρείας, είναι πρόθυμοι να συζητήσουν. Η προθεσμία, ωστόσο, λήγει στις 10 Ιουνίου κι αν δεν βρεθεί κάποιον να ενδιαφερθεί να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (φαντάζει δύσκολο), τότε η νυν διοίκηση θα συνεχίσει να ηγείται της ΠΑΕ. Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως το διοικητικό συμβούλιο θα πλαισιωθεί και με ορισμένους Βολιώτες επιχειρηματίες, γνωστοί στους φιλάθλους για την αγάπη που τρέφουν στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις